Blogg torka

Hej!

Tänkte bara skriva att jag fått en sjukdom, var kallas Blogg torka. Symtomen är att man inte orkar skriva på sin blogg, och vet inte vad man ska skriva för man är helt tom i skallen. Men som tur är så försvinner den ganska fort, kan hålla i sig mellan några timmar till några dagar. Jag tror jag har fått en lugnare variant, så jag kan nog skriva snart igen...

Vill bara önska er några trevliga dagar (om jag fortfarande är sjuk då...) och njut av solen, så hörs vi snart igen!

Puss hej, ha det bäst mina älskade läsare!

God natt!

Snart är filmen slut, så jag stänger av datan nu. Natti!

Låt

Ska försöka mig på att skriva en låt på gitarren nu, hehe, vi ses om en stund då det kommer bilde, önska mig lycka till!

The Guardian

Tjo igen!

Har precis käkat en mini glass, hehe, och bara för det har jag mega ont i magen... Så typiskt att jag ska få ont efter att jag har käkat... Får det nästan alltid.

Sitter ute på baksidan nu och slappar i värmen och längtar tills imorgon. Ska bli så himla skönt att bara sola och ta det lugnt, bort från allt skolarbete m.m. Åhh vad jag längtar! Jag måste ha en ny bikini känner jag, vill ha en jätte fin från H&M, blir nog att kanske köpa den imorgon, eftersom det kanske blir årets första bad i mälaren imorgon, eller  vad säger ni tjejer? Jag ska iallfall försöka att bada, hehe, måste bara lyckas!

Eftersom jag sitter ute så kan jag inte lägga in bilderna, eller kan kan jag väll, men jag orkar inte gå upp för trappan för att hämta sladden, hehe, är man lat eller? Därför får det bli en liten tråk-bild på mig...

Haha, bild på mig!
Ljuset är dåligt eftersom jag sitter ute, hehe...

Ikväll är det en av mina favorit filmer The Guardian på kanal 5 klockan 21.30 ikväll, som jag såklart ska se!



The Guardian - Trailer.

Nej nu ska jag inte skriva mer, hej då!

090529

Hej kära läsare!

Wohoo! Nu har statistiken ökat kraftigt, känner mig nöjd.

Eftermiddagen har tillbringats med Emilia, Rebecka och en liten stund Julia. Hade rikigt mysigt med tjejerna, käkade glass i solen, testa kläder och skoooor, bara chilla vet ni.

Blev att lägga undan 2 par skor, ett par gladiatorsandaler och ett par av de nya skomodellerna, ni vet de som liknar ballerina men med hög klack? Bilder kommer iallfall lite senare, på båda skorna, hehe. Men det blir nog bara att köpa gladiatorsandalerna, för jag kan inte slösa allla mina pengar på skor heller... Ska köpa en ny bikini också, såå man får väll se till att pengarna räcker.

Imorgon så åker jag nog till löga med lelle och några till och bara slappar i den stek heta solen. Shit vad det har varit varmt idag, jag fick stora märken på ryggen för att jag satt mot skolväggen på rasten idag i typ 30 min och solade med Emilia och Julia, skönt och roligt var det! Kanske blir så att Julia, jag och några till åker på språkresa nästa sommat till Malta, skulle faktiskt vara riktigt roligt. Vi har bestämt att vi ska tänka på det nu, och om vi ska åka, så beställer vi resa i sommar, hihi. Roligt om det var ett lite större tjej-gäng som skulle åka.

Nu ropar mamma att det är mat, och eftersom jag är vrål hungrig så ska jag gå ner och käka, så därför så kommer bildern sen, puss hej på en stund!

One tree hill avsnitt.

Hej på er!

Åhh, jag vill ha sol och bli brun nuuuu! Ska bli fint imorgon, sol och 20 grader, så man får väll passa på då.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så mer uppdatering kommer ikväll, för nu ska jag se på One tree hill och drick te. Vi ses senare, byee!

15:50

Tjenare!

Jag gick hem direkt efter skolan idag, jag var så trött och hungrig så jaa, det blev inget att göra nu på eftemiddagen. Har precis kommit hem från skolan, ska snart käka. Sen blir det nog kanske någon läxa, och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag och Emilia ut på stan efter skolan, hehe, går jag ofta på stan eller går jag ofta på stan?

Skoldagen har varit okej, lite jobbigt på förmiddagen, men jag orkar inte skriva här... Men sen, aldeles nyss, börja det regna... Men som tur är ska det ju bli typ 30 grader på söndag och måndag trot jag, om dom inte ändrat väder prognosen. Jippi!

Nej nu ska jag gå och käka en macka, ses sen, vi hörs raringar!

In school

Hej!

Sitter i skolan nu, snart börjar kören...

Usch vilket väder, tråk regn... Men nu ska jag gå, puss hej!

Till skolan

God morgon!

Nu drar jag till skolan, vet inte när jag kommer hem, Kanske gör nått annat direkt efter skolan, så det blir nog uppdatering i eftermiddag/kväll.

Ha en trevlig dag, i regnet....!

Sjukhuset

Föresten, jag fick brev idag, av lasarettet...

så här stod det lite kortfattat:

Du är välkommen till Barn- och Ungdomskliniken, Centrallasarettet Västerås.
Tid är bokad till Allmänmottagningen torsdagen den 18/6 kl. 14:30 hos
Läkaren Birger Malmström
Anmäl Dig i receptionen Ingång 31.

Besöket gäller remiss från Oxbackens familjeläkarenh



Jaa, vad ska man säga? Jag vill inte dit för jag hatar sjukhus, men jag vill bli bra... Så då finns det väll inget val? Jag kommer säkert börja stor grina där, för det gör jag alltid, för dom ska ta himla blodprover och allt... Buhuuu!

Men jag får väll göra det bästa av situationen och typ försöka glömma, så kan jag liksom "komma på" att jag ska dit dagen innan, då slipper jag tänka på det och slippa nervositeten, haha!

Nu ska jag inte skriva mer, vi hörs imorogn, byee, natti!

Sov gott!

God kväll!

Jag är trött och ny duschad. Och är på små tråkigt humör, och just därför ska jag inte skriva här för då kommer det bara skrivas negativa saker och då vill inte ni läsa....

Så jag säger god natt, sov gott! nu, så jag inte får för mig någon dum idee.

Ny layout, igen...

Hellu again!

Gjort om layouten, vad tycks? Ska fixa headern sen, men jag måste fixa en fin bild först, hihi.

Shit var fint väder det är helt plötsligt! HELT klar-blå himmel, jag förstår mig inte på vädret... Men riktigt fint är det nu!

Vi hörs senare, puss hej!

090527

Hello på er!

Kom precis innanför dörren, hehe. Vart på stan, sen direkt till brorsans fotbolls match, vann igen då, dom äger ju!

Titta på tunikan idag igen med lelle, men gissa om inte alla i min storlek var slut? Joo, inte en ända XS kvar, och S var nästan slut men den är förstor... Så vi får se om jag kanske köper den sen, kanske kommer in nya XS? Hoppas det iallfall, men egentligen vore det bra om det inte gjorde det, för jag vill inte slösa pengar, haha! Nej men jag försöker spara, inte för att det var speciellt dyr, 149 kr, men ändå... Vi får se helt enkelt!

Snart är det vårkonserter i konserthuset, ska nog ha min nya rosa klänning och en schal över. Inte bara axlar och inge svart får man ha, det svarta är det ju inge problem med, men eftersom det är bara axlar, så måste jag ha nått över.

Nu ropar mamma att det är mat, jag hoppas verkligen att jag kan skriva mer sen, om det inte blir knäppt med hemsidan igen. Ska göra allt för att kunna skriva sen, men om det inte blir nått mer inlägg, så vet ni varför!

Xoxo!


07:37

God morgon!

Jag kunde inte skriva nått inlägg enare i går kväll, det är helt knäppt! Dom får ta och fixa dethär nu, annars blir jag riktigt sur!

Nu är det snart skola och jag ska åka bil, moahaha. Nej men jag har så ont att jag inte kkan cykla, så pappa skjutsar mig.
Inte långt kvar nu, till sommar lovet. Och det är nästa vecka som kommer bli den bästa någonsin, kommer aldrig att glömma förra året, shit vad vi hade roligt då!

Nej nu ska jag stänga av datorn, vi ses senare!

Xoxo

090526

Hej på er!

Jag vet att det har varit dåligt uppdatering, men blogg.se har varit hel knäpp de senaste dagarna, vet ine vad det är? det har inte  gått att logga in och ibland ens komma in på sidan... Men jag passar på att skriva så mycket som helst nu när jag kan, hehe.

Idag var jag på stan efter skolan med lelle och julia, vi leta skor, haha! Jag vill ha sandaletter, moahaha och vanliga gladiatorsandaler och lite mer. Köpte inget, men ska göra sen, om jag vet vad, haha. Hitta även en jätte fin tunika på Gina som jag vill ha, så vi får väll se, hehe.

Nu ska jag gå göra lite läxor, sen blir det the mentalist klockan 21 på 3:an, riktigt bra är det! Sen så är jag säkert mega trött, så kanske går och sover då, hehe.

Omgjord bild!
Var bara tvungen, hehe.

Vi hörs lite senare (om inte bloggen blir konstig), puss hej!


090525

Tjosan hejsan!

Shit vad jag har ont i mina knän nu! Försökte så mycket jag kunde idag på träningen, men fick ont och fick avstå från vissa tränings uppgifter. Sen skulle jag cykla hem, och det känndes som om någon slog en hammare i knät och jag visste inte vad jag skulle göra. Så jag gick sista biten (typ halva vägen, några km), gjorde inte lika ont, men riktigt ont gjorde det! Står typ i kö till en sjukgymnast nu, tror han hete Penti (stavning?), Rebecka H går där och hon säger att han är jätte bra, så jag får hoppas det blir bättre!

Gud vad skön dag det har varit idag, helt sjukt asså, värsta sommar dagen! Måste ha varit över 25 grader i solen. Emilia och jag satt ute och stekte i solen på rasten, riktigt skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag göra nått, hehe...

Om ni undrar, så skriver jag aldrig smilisar, hjärtan eller nått sånt här på bloggen. Jag vet inte, men jag skulle tycka att min blogg blev för oseriös då  hehe. Inte för att jag inte tycker om bloggar med smilisar, det är det att jag vill ha en liten anorlunda blogg kan man säga. Men vi vissa "nödfall" så kan jag använda såna.

Nej nu ska jag gå, hörs senare, tjingeling!

Designer

♥Designer:

Design på armband
Armbanden i olika färger och mönster.

Rött armband med hjärtan
Rött armband med vita/gensomskinliga hjärtan.

Rött armband med hjärtan
-Samma design som förra.

Armband med text.

Armband med val fri text
Armband med text.

Svart armband med hjärtan
Svart armband med vita/gensoskinliga hjärtan.



Armbanden finns i alla färger och designer och görs i småpärlor, säg bara till om du har något förslag.
De här är bara några exempel.
Om du vill beställa, skicka mail till [email protected].

Designer

♥Design:

Armbands design
-Fem olika designer i olika färger.

Randig design

Randigt
-Randigt armband i "båt färger"

Armband med hjärtan
-Turkost armband med bruna hjärtan.

Turkost armband


Fler kommer imorgon, kan inte lägga in mer nu för blogg.se är konstig och det fungerar knappt.

Vi ses imorgon, god natt, sov sött!

-Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge

Ny städat rum + Race Marine

hellu!

Yes! Nu är jag klar i mitt rum! Åhh vad skönt. Har städat nu i flera timmar, började vid ca 3 tror jag, och nu är klockan 6, så ungefär 3 timmar då. Känner mig riktigt nöjd, och resultatet blev fint, lite bilder kommer längre ner på inlägget.

Mitt knä värker och jag är hungrig. Vi ska få fisk till mat, och alla vet väll vad jag tycker om fisk hehe... Ni som inte vet, jag hatar fisk! Jag blev magsjuk en gång efter att jag hade käkat fisk (det berode inte på fisken) och sen des, när jag gick i    3:an, har ja tyckt fisk är så himla äckligt! hehe...

Shit vilket väder det blev här nyss. Det värkligen spö-regnade, stod i fönstret och titta ut, haha!

Nu måste jag plugga, för sen klockan 7 så ska jag se på Gossip Girl men jag har lite skolarbete jag brhöver fixa innan... Mm, det är sant, vi ska tillbaka till skolan efter 2 dagars ledighet+helg, känns hemskt. Skulle gärna vilja vara ledig en vecka till, men men. Jag saknar fiffi jätte mycket, och hoppas hon har det mega bra i det soliga och varma Italien.

Lite bilder:
Min nya RM tröja.
Nya Race Marine tröjan, love it!

Race Marine
♥Race Marine♥

Bilder på ny städade rummet:

Mitt ny städade rum
Ny städat rum nu, nöjd med resultatet.

Rummet mitt
My room!

The room
The Room.

Fönstret
Mitt fönster.

Gardiner.
Mee Like The Pic.

Hehe, kan ni gissa vilken min favorit färg är? Haha, ROSA såklart. Inte lite rosa i rummet va? Hehe.

Nu måste jag plugga lite, men en grej till bara. Visst har jag blivit bättre på att ladda upp bilder i inlägget, eller vad tycker ni? Är det bra eller ska jag inte ladda upp så många bilder?

Xoxo!

Stor städning och skridskor!

Hej på er!

Storstädningen pågår just nu i mitt rum. Jag fick för mig att göra "sommar fint", så nu städas det för fult! Rensar lådor, kastar sånt jag inte använder, damsuger i varenda litet hörn, lägger nästan allt på tvätten. Kom också att tänka på att jag har ju mina skridskor oslipade. Får ta med dem till träningen imorgon, för vecka 27 åker jag på läger till orsa med Josefine och Angelica! Kommer bli så grymt roligt, skönt och jobbigt. Josefine säger att det är väldigt hårda träningar där, så det ska bli spännande att komm dit och träna i en vecka! Åhh vad jag längtat. Sen blir det två veckors träning i västerås också, vecka 31+32. Det kommer också bli mega roligt!

Nej nu måste jag sätta fart med städningen, har bara städat halva rummet, men andra delen går snabbare, inte så många hyllor ocksånt...

Mina skridskor!

Min ena skridsko!
Älskade skridskor som jag fotade med mobilen, därför blev det inge bra kort...

Nu fortsätter jag, sen kommer designerna, hörs om en stund!


Varför?

Hej bloggen!

Jaha, är det inte foten så är det väll knät? Åhh, jag blir så himla arg och ledsen! varför just jag? Sträckte ut benet så att typ knäskålen hoppade bak, och, förlåt men, fy faan vad det gjorde ont. Det är inte vanigt för mig, men jag började faktiskt gråta på träningen, så ont gjorde det! Så nu ska mamma kontakta en sjukgymnast som jag ska till, sjukhuset ännu mer då... Jag ska ju in dit för min mage om ungefär 1 månad eller så, nu måste jag in för mitt knä också! Åhh, så himla jobbigt! Jag som har sjukhus fobi också...

Nu måste jag duscha, sen ska jag väll hitta på nått, hehe, vi ses väll senare!

Tjingeling på en stund!

Bästa dagen på länge!

Tjenare!

Shit vilken grymt bra dag det har varit idag! Jag är helt In Love med att segla. Så in i ******* skönt och roligt! Bästa dagen på länge, och jag menar det! Deras båt är jätte fin och stor. Haha, sitter och tittar lite snett för man är ju van vid att det ska gunga efter en dag på sjös! Vi åkte till Sundbyholm (stavning?) och gick i land en sväng och köpte glass och tog en liten promenad, haha, skratt blev det iallafall.
Sen när vi var tillbaka på båten så satt vi och solade och bada fötterna, så himla grymt skönt, inte klokt! Man kommer in i en helt annan värld, och ni som inte har seglat, har gått miste om nått extremt roligt och ni kan aldrig fatta hur                    u  n d e r b a r t  
det är, ni kan inte ens tänka er!

Jag tror nog jag har fått lite färg i ansiktet och på benen. Har skratttat och pratat mycket också. Riktigt bra väder var det också!
Tack för en grymt underbar dag som jag fick följa med på!

nu sitter man och käkar mjölkchoklad, haha! Vet inte riktigt vad jag ska göra... Designerna kommer tyvärr inte upp idag, förlåt! Men jag har ju inte hunnit och jag orkar inte, är helt slut! Men imorgon kommer det upp!

Här är lite bilder från dagen:

Haha, regnkläder på!
Regnkläderna kom fram efter en liten bit, hehe...

Så grymt fin båt!
Båten var soo beautiful!

Bara för att Emilia är sötast!
Sötan där!

Haha, är man seriös då?
Haha, jag!

Vattnet blev så vackert när solen lyste!
Vattnet är såååå fint!

Flaggan!
Flaggan + vågor.

Såååå fint!
Regnbågen tittar fram.

Gillar bilden stort!
Den här bilden på fören får avsluta bästa dagen!

Vilket äventyr säger jag bara!

Tack igen!

Nu ska jag inte skriva mer, hehe. Vi hörs nog lite senare, ska testa race marine tröjan nu, puss!

Båt med Emilia

shulululu på er!

Kom precis hem, vart på hälla med mamma och pappa hela förmiddagen, blev en ny race marine tröja, bilder kommer senare.

Nu ska jag byta om, för Emilia ringde precis och fråga om jag ville följa med dem ut med deras båt och det vill jag såklart! Kommer säkert bli jätte roligt!

Så vi ses väll ikväll då det kommer designer ocksånt.

Hoho, är man cool dåe?

Haha, bilden.
Fick lite lust att ta lite bilder, hihi.

See U later! 

Dagens outfit.

Dagens outfit:

Myspys kläder.

Myskläder

Grå kofta - Lindex
Vitt linne - Gina Tricot
Svarta leggins - ?

Dagens frisyr:
Uppsatt i en toffs.

Smink:
Inge smink-

Morgonen.

God morgon!

Nu är jag vaken, vaknade för sisådär 10 min nu ovh tänkte sätta mig vid lillen en liten stund, hehe, Så nu sitter jag här, men det är lite svårt med tangenterna så det går inte så snabbt.

Idag ska jag hitta på något, kanske fråga några kompisar om vi ska till arosfortet? Eller nått sånt...


Nu ska jag göra  frukost, byee, vi hörs om ett tag!


Designer imorgon då!

hej igen!

De flesta designer är klara nu! Imorgon blir det bilder + info, så då måste ni ju checka in, eller hur?

Nu är jag trött och ska snart gå och sova, haha, en utmattande deg det har varit idag. Men känns så himla bra att vi är SVENSKA MÄSTARE I KÖR! Hihi, känns sååå underbart.

Mitt rum är stökigt och jag måste plugga. Så imorgon kanske det blir en sitta inne dag, fast jag inte vill... Men om jag kommer på nått bra eller så, så drar jag nog ut. Men om jag går och lägger min snart, så vaknar jag tidigt och hinner städa lite och plugga innan affärer och ställen öppnar. Även de flesta av mina kompisar sover ganska länge, så lite lit har jag nog på mig, hehe

Vad har ni haft för er idag då? Ganska mulen dag, men i stan är det fult med musik, parader, shower m.m. Riktigt roligt faktiskt! Men jag saknar värmen och blå himel jätte mycket! Vill ha sommar nu och sluta tänka på pluggeriet! Usch, ryser av bara tanken på att det är några veckor kvar innan det blir sommar lov, åhh, vill ju ha nu!

Jag saknar värmen!
Bilden påminer mig om sommaren grymt mycket!

Nej nu ska jag gå och sova tror jag, haha, men jag är trött, mina ögon håller på att stängas totalt, hoho!

Vi ses imorgon, kanske en framgångsrik dag eftersom designerna kommer ut på bloggen då, hehe, lite nervös...

Natti natti, önskar hon som är med i svenska mästarnas kör!

VI VANN VI VANN!

HEJ!

VI VANN VI VANN VI VANNNNN!!!!!
Hahahaha, shit vad jag är glad! Vi kom iåförsig på delad första med 8:orna, men ändå, Sverigest bästa ungdoms kör! Haha, så himla glad jag är, helt sjuk!

Tråkigt väder det är... Emilia och jag har typ varit hela dan idag, roligt roligt!

Vi käka i parken med de andra tjerna och hade roligt innan tävlingen. Bild kommer.

Nu ska jag börja designa lite armband igen, hehe, sen blir det nog film.

Seriös på bilden eller?
God mat var det också.

Ses om en stund, byee!

Hemma hos Emilia.

Hej!

Sitter hemma hos Emilia nu, har precis fikat.

Tävlingen gick riktigt bra! Vi var såååå bäst.

Mer uppkoppling kommer senare ikväll, ska ner på stan med Emilia sen, vi kommer hem efter 7 typ.

Bilder kommer senare... Hej då!

Tävlingsdagen!

Hej på er!

Nu åker jag och mamma snart och ska hämta upp Emilia, sen åker vi till tävlingen. Har fixat mig hela morgonen, haha.

Tävlings outfiten:

Tävlins outfit
Vit blus - H&M, Divided.
Svart kjol - Indiska.
Tights - Kapahl?
Vitt linne - Gina Tricot.

Tävlings sminkning.
Haha, dåligt kort! Nej men jag hann inte, ska ju iväg strax.
Halsband - Present.

Nu måste jag dra, vi hörs senare, önska oss lycka till!

Ny design!

God kväll!

Gjort om designen nu, vad tycks? Hehe, blev lite konstig, men jag ska fixa mer sen, orkar inte nu...

Ska gå och lägga mig ganska tidigt idag, eftersom vi ska på tävling imorgon.

Så vi ses väll imorogn?

Nattinatti!

Lite smått och gott om dagen.

Hej igen!

Kommit hem nu. Riktigt trevligt och gott var det! Jag håller på att spricka, haha. Min farmor lagar så himla god mat! Tycker synd om er som aldrig fått smaka, haha...

Jag vill göra om min design, någon som har nån idee hur det ska vara? Hmm, jag ska iallfall försöka med en header...
Men nu är det så att min älskade kamera har tagit sitt sista kort. BUHUUU! Usch, hur ska jag kunna klara mig utan min bästa kamera!? R.I.P.

Jaja, sånt är livet... Men jag har tyvärr ingen lust att köpa en ny, det är ju ganska så dyrt. Och om jag sen måste köpa en ny, så tror jag jag kommer ge mig på en systemkamera, skulle det låta bra? Det skulle bli mer bilder och bättre kvalite på dem. Det ända som är problemet är att jag inte liksom kan ta med den överalt. Min digitalkamera kunde jag ju liksom ta med mig vart jag än gick, så himla skönt! Och mobilen har inte en så jätte bra kamera, men jag kan nog inte köpa både system och digital kamera, det blir ju typ ganska dyrt, haha!

Det var ju tänkt att mina designade armband skulle komma ut på bild nu ikväll, men det är det att det är en som inte är klar, för nålen gick sönder, haha! Så jag måste ner på stan imorgon och fixa en ny, så att det kan komma ut senare imorgon. För lite mer info (för er som vill veta) så kommer de att kosta ca. 20 kr/st och  det kommer även att gå att göra "special beställningar" då man själv får välja mönster eller namn m.m.
Jag hoppas verkligen att det här blir av nu, skulle vara riktigt roligt faktiskt, hehe.

Nej nu ska jag kika i lite resetidningar, haha. Vill så himla gärna åka utomlands!
Jag fick föresten ett sms av fiffi! Hon har det bra i Italien och det är varmt och skönt. Ska hälsa alla.

hehe, lite bilder på mig och fiffi
Ett collage jag gjorde på mig och fiffi, vad tycks?

Nu så ska jag inte skriva mer här, vi ses väll lite senare ikväll!

Vill bara säga tack till min mormor som är en trogen läsare på min blogg, tack mormor, du är bäst!

Byeee!

Vattenkrig mot killarna.

Hellu!

Har precis varit ute och haft vattenballongskrig mot killarna, haha vem vann då? Haha jag såklart!
Oskar: Det gjorde du inte alls, du var ju för feg!
Hahaha, kanske håller med lite...

Snart ska jag till farmor, så jag har fixat mig lite. Outfiten kommer.

Vi ses om en stund!

Designar för fullt!

Hej igen!

Sitter och designar armband för fult här, haha. Just nu håller jag på med ett "sjö armband", röd vit och blå randig. Bilder kommer senare.

Har kommit på att Emilia och jag inte kommer att träffas under hela sommaren... Åhh, det är jätte tråkigt! Hon åker ju till USA, och sen ska jag på en massa läger ocksånt...

Nu är Oskar här, han och lukas sitter vid datorn och kollar klipp från youtube.

Vi ses senare!

Sälja armband?

God morgon god morgon!

Nu har jag fått en såndär knäpp ide igen, hehe. Jag tror jag ska börja sälja pärlarmband och sånt som jag gör själva. Har gått kurs i det, och jag behöver pengar, så jag kan väll försöka? Bilder på några start exemplar kommer senare, hehe.

Det här faktiskt mitt 150:de inlägg. Hihi, oj oj vad tiden går fort, men visst känner man sig duktig ja! Det här måste firas, eller inte, hehe....

Nu ska jag duscha, sen så måste jag få tag på Julia men jag tror hon sover... Haha, en riktig sov tuta, det är hon det!

Vi hörs senare, byee på en stund.

Planeringar för imorgon!

Hej!

Haha, är jag dryg när jag alltid säger typ; hej, hello, hejsan m.m. när jag börjar ett inlägg? Isåfall, säg till, haha!

Jag funderar på vad jag ska göra imorgon... Jag ska nog förmodligen träffa Jullan. Kanske går på discot, det är iallafall vad jag vill haha, eller så kanske vi skulle ha en tjejkväll eller så. Det är också roligt, men det är ju sista discot imorrn, så jag kan inte bestämma mig, haha. Och Emilia är typ sjuk tror jag.. Stackare, krya!
Men Julia svarar inte på msn, så ser du detta Julia, så jaa, du vet vad du ska göra, haha.

På fredag blire skoj... Eller nooot! Ska ha körtävling med klassen och parallel klassen. I slottet. Men jag ska väll ge det en chans, och låtsas att jag tycker det är roligt, för då blir nog alla glada? haha. Men det var lite dåligt att det var på vår lediga dag... Men jaja, sånt är livet, gör det bästa av situationen istället!

Nej nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig snart. Jag vet, klockan är bara tjugo i elva, men jag är trött och har ont i foten/knät... Så lite sömn kanske skulle sitta fint, eller? Jaja, kommer nog iallafall iinte i sängs förns efter elva iallfall.

Vi ses väll imorgon, då det kommer lite mer info om dagens aktiviteter, haha!

Natti natti, sov sött!

Ingen träning...

Hejsan!

Kom precis hem från brors match, de vann med 3-1, jippi! Blev ingen träning för mig idag, fick inte för mamma... Det har blivit bättre i foten och jag kan nästan gå heeelt vanligt på den, men det sträcker i knät, jobbigt...! 

Nu ska jag gå ner och duka, för mamma och pappa är och köper pizza, mumsi!

Puss hej leverpastej!

Eurovision song contest

Hellu again!

Blir ingen träning för mig idag... Tråkigt. Får följa med och titta på brors fotbolls match istället, som är lite roligare än att bara sitta inne. Sitter och lyssnar på eurovision låtar nu, alla år, hehe. Finns ganska bra, men det finns också bara skit! Hehe, men någon låt jag tycker är ganska bra, är Moitva-Serbien 2007. Hon vann ju, och tycker att låten är ganska fin, iallafall refränen, hehe. Mobba inte mig för att jag har dålig musik smak!




Molitva  - Marija Serifovic. Serbien, vinnare 2007.

Ska gå nu, puss!

Stukat foten?

Hej bloggen!

Nu är jag hemma från skolan, 4 dagars ledighet nurå! Jippi! Så himla skönt.
Problemet är bara att jag typ har stukat foten, igen. Åhh, varför just nu när det blir "lov"? Jag råkade hoppa på Linnéas fot, men bara med ena halvan, så den andra delen av foten satte jag typ ner på marken, ähh, svårt att förklara, men så är det!
Märkte att jag jag svullnat upp ganska mycket och kunde knappt gå, men nu är det bättre och jag går på foten också... Men det gör ändå ont! Och jag som ska träna ikväll, jag som ville gå! Men vi får se hur det går, och om jag går... Mamma eller pappa är inte hemma, så dom har inte tittat på foten än. Men bästa Linnéa och Julia hjälpte mig, tack så mycket! Är man blon och klumpig så är man, eller hur?

Nej nu ska jag gå och käka, mer uppdatering kommer ikväll/senare. Byee!

Shopping!

Hejsan igen!

Kom precis hem från stan, ska snart käka. Men lite inköp blev det, hihi.

Köpte:
Rosa klänning från gina till skolavslutningen.
Vit piké från gina.

Lagt undan:
Svarta skor från skopunkten som mamma ska köpa imorrn.

Ska och vill köpa:
Gladiator skor från en affär vars namn jag ej vet, hehe.

Bilder kommer här:

Ny tröja
Min nya piké.




Rosa klänning från gina, fram och bak.

Ska käka nu, puss!

Stan snart dårå!

Hej på er kära läsare!

Kom precis hem, typ... hehe, nej men för ungeför sådär en halv timma sen? Gick ner på stan en snabbis med Fiffi och lelle, blev att gå till gina och lägga undan nya klänningar, hittade dom i size 34! Bra bra, då sitter de nog ännu bättre, hihi, eftersom de andra var ganska stora. Såg även ett par grymt snygga jeans shorts där, nya tror jag, blir nog att tesata dem också när jag ska ner på stan med mamma sen. Ska ner vid 5, alltså om ca 15 min, så jag tror jag måste gå och ta mig en maka nu, mer uppdatering kommer ikväll.

Tänkte bara lägga in en låt, eftersom det var riktigt länge sen och den är jätte bra, skulle ha vunnit eurovision song contest!


 
Elena Gheorghe - The balkan girls. Official video.

Vi hör ikväll, puss!

In school

Hello again!

Sitter i skolan, och typ, hmm, tråkar.... Ska snart ha kör, sen slöjd.

Vi ses ikväll, puss på er alla!

07.44

Godmorgon!

Jaha, nu är det skola idag igen... Men sen är det bara 1 dag kvar! Jipiii, sen är vi lediga i 2 skoldagar+helg, kommer att bli grymt skööönt men fredagen blir förstörd, berättar mer om det sen...

Börjar inte förrns tjugo i nio idag, alltså om 62 min. Så jag fick tid att lägga mig här en lite stund, hihi. Ligger och lyssnar på bebiseb. Idag på SO:n, så ska vi börja med reklam, haha, det låter knäppt jag vet men vi ska spela in en egen reklamfilm i grupper. Kommer nog bli ganska roligt tror jag faktiskt.

Blir vanlig klädsel idag, svart midjekjol, linne, hoodtröja och thigts. Inge smink och håret uppsat i en knut, så slapp dag idag när det gäller klädsel, hehe.

Nej nu måste jag nog borsta tänderna, och kliva upp ur sängen så att jag inte somnar igen, haha.

Ha en riktigt trevlig dag, kära läsare!


090518

Hej igen!

Är hemma från träningen nu, och har precis käkat middag. Träingen gick bra! Sprang 1,25x2 idag. Kom först in, haha, stolt! Nej men jag känner faktiskt att min kondition förbättras riktigt mycket och jag pressar och pinar mig själv sjukt mycket, men får man inte bra resultat sen då? Jo, så är det faktiskt. Vi hoppade äver mycket udag, mycke rotation, roligt! Och sen blev det stretch och en massa annat.

Usch vilket hemskt väder det är! Jag blir så sur när det är grått och regnit... Inte illa med allt i skolan, nu ska det bli dåligt väder också... USCH säger jag bara!

Idag har jag haft värsta huvudvärken. Jag brukar aldrig ha det, men nu har jag haft det 2 dagar på raken, konstigt... Tror nog att jag håller på att bli sjuk. Haha, jag sov tio timmar i natt (mycket för mig) men sen i morrse så var jag klar klockan åtta, så jag skulle bara lägga mig på sängen en liten stund, så helt plötsligt somna jag! Haha, vaknade klockan halv nio, så det blev brottom eftersom jag skulle möta Emilia klockan halv, haha! Men hann i tid till skolan iallafall.

Nej nu känner jag att min huvudverk är påväg tillbaka, så jag ska ta en varm dusch och se om det blir bättre, annars så blir det väll en till huvudvärks tablett.... Jaja, mamma och pappa är och handlar, sa till dem att köpa nått gott, så jag hoppas de lyssnar på mitt råd, hehe, skulle verkligen behöva lite choklad känner jag!

Vi ses nog lite senare ikväll, hej då!


I skolan

Hej på er!

Sitter i skolan, ska snart ha matte så jag måste strax gå.

Ska ha träning sen tror jag, så det blir nog ganska dåligt med uppdatering idag, men nått bli det nog ikväll.

Puss, ha en trevlig dag!


Bloggen och jag.

God kväll!

Nu ska jag snart stänga av datorn, men är bara tvungen att skriva ett litet inlägg, hihi.
Jag är seriöst beroende av min blogg. Det är som min dagbok, här skriver jag när jag är glad eller arg, eller egentligen vad som helst. Just nu är jag riktigt arg! Men inga detaljer ska vi gå in på, nej nej!

Blir nog en tidig kväll i kväll, känner mig ganska hängig, så lite (mycket) sömn blir det nog bättre av.

Ska nog försöka mig på att designa några layouter nu, men det blir förmidligen inge mer inlägg för idag.

Natti natti, sov sött!

Ska det verkligen vara såhär?

Hej!

Jag vet inte vad som har hänt med mig... Jag känner mig bara så sjukt utsliten! Jag vill bara utomlands, varsom helst, bara jag slipper tänka på skolan någonting i typ 1 vecka. Det vore så *ävla skönt! Bara stänga världen ute för en stund och bara, hmm, leva livet? Jag tycker att alla skolor har gått över styr. Eleverna får sjukt mycket läxor hela tiden, är inte läxor tillför om man ligger efter? Vi har extremt långa skoldagar (tycker jag), tror inte skolan att vi har ett liv och en fritid utanför skolan? Jag tycker iallafall det är sämst! Jag hinner aldrig med det jag behöver, tex fixa naglarna, kanske se mitt favorit program One tree hill, städa mitt rum eller ens träffa mina kompisar? Ska det verkligen vara så? Skriv och berätta vad ni tycker.

Julia och jag var på stan idag på eftermiddagen och softade! Riktigt roligt var det, alltid roligt med dig Julia! La undan en rosa klänning från gina, som jag nog ska köpa på tisdag. Bild kommer, om jag hittar, hehe...

Nej nu måste jag nog gå och göra något... Vi ses sen, puss!


Stan

Hellu!

Har precis varit på träning, gick bra! Nu ska jag ner på stan med Julia, så vi ses senare, puss!

Tävling?

Hej på er alla!

Jag har kommit på att jag tycker det är jätte roligt att fixa layouter! Fixade ju Emilias idag, och jag hoppas hon blev nöjd!
men jag funderar på att kanske börja med tävlingar, då det tävlas om layouter/designer som jag har gjort, vad skulle ni tycka om det kära vänner? Hehe, kanske inte alls var en bra idee, men jag tänkte bara, äsch, svara bara så får vi se!

Nu ska jag fixa alla låtar på min iPod, bild kommer senare på min bebi.

Xoxo!

Rolig dag!

Hej igen!

Nu har emilia precis gått hem och såklart hade vi roligast! Haha, vi leeekte i lekparken, fika, fixa hennes layout, satt vid datorn m.m.

Nu ska jag gå och hjälpa pappa med maten, samtidigt som jag lyssnar på bebin, hihi.

Kram!

Min nya iPod!

Hej på er igen!

Jippi, har en ny iPod nu! Åhh, jag blir såå glad när jag tänker på det. Min lilla bebis håller på att ladda nu, men själv har jag fixat in, hmm, typ 200 låtar på den, haha.
Det blev en silvrig, så ingen färg glad, men jag tyckte den var jätte fin och den var jätte billig också! Det är ju bara typ 1 GB, men jag har ju en musik mobil, ifall jag skulle behöva ha mer låtar, som jag inte tror kommer behövas.
Såhär ser den iallfall ut, min lilla bebi:

Min nya bebis!

Åhh, I'm so happy now!

Nu kommer Emilia om en liten stund, vi ska nog hitta på nått, sen ska jag hjälpa henne med layouten på hennes nya blogg, som ni gärna får kika in på: http://emiliiali.blogg.se .

Vi hörs väll senare, puss på er kära läsare!

iPod Shuffle

Hej igen!

Nu har jag bestämt mig för vad jag förmodligen ska göra idag. Ska nog åka till elgiganten och köpa ny iPod! Eller, inte samma som jag haft förrut, utan en liten iPod Shuffle. Vad tycker ni? Det är faktiskt inte så jätte dyrt, så jag har råd med en. Men problemet är, vilken färg ska jag ha? Alla kommenterar och säger vad dom tycker!


Köpa ny iPod?

Jag tänker nog inte köpa orange, men jag funderar på vilken av de andra som är snyggast, hehe, så nu hjälper alla till!

Puss!

Morron

God morgon!

Nu är jag vaken, och har käkat frukost. Men jag är fortfarande lite trött, men ska snart hoppa in i duschen, så då blir jag nog lite piggare.
Jag har typ ont i huvudet idag, vet inte vad det är, och sen så är jag totalt trött i hela kroppen... Vet inte vad det är, men därför ska jag ta det ganska lugnt idag.

Skulle kanske träffa Emilia! Sen ska jag nog bara vara hemma och titta på film med en massa godis och bara njuta! För de här veckorna som har varit, har jag inte typ sett på TV överhuvudtaget, så nu ska jag inte ens röra skolböckerna, utan bara njuta av helgen.
Sen så tror jag nog att jag ska ge mig ut i spåret en sväng. Jag är helt beroende, hehe. Nej men, jag ska försöka springa 5 km, och då kommer jag bli nöjd. Jag brukar ju typ springa 2,5 oftast 2 gånger i veckan. Ibland kan det bli 1,25. Så nu ska jag försöka att satsa lite mera!

Ska duscha nu, vi hörs senare!

090515

Hej kära blogg!

Usch vad dålig jag är på att uppdatera! Jag ska verkligen förbättra mig. Jag tycker att jag faktiskt var ganska bra förut, men de senaste veckorna vill jag inte ens prata om... Förlåt alla kära läsare som ståt ut med att titta in på min blogg utan nårga nya inlägg! Men nu har vi mycket mindre i skolan och jag kommer hinna med bloggen mycket bättre, så gå gärna in på min blogg mycket, hehe.

Nu har jag fått reda på vad jag har för knä problem, inte slatter! Blev faktiskt glad, tills jag fick höra vad det var...
Jag har Chondrowalacia patellae, Patellagia eller så kallad "överrörlig knäskål". Jaha, tänkte jag bara... Vad är det? Jo, det är när lårmuskeln är för "liten" eller vad man ska säga. Den håller inte knät på plats, så min knäskål åker typ "omkring" där knäskålen ska vara, haha. Låter knäppt, men vet inte hur jag ska förklara så ni får nöja er med der, hehe. Så nu måste jag träna upp lårmuskeln så att den blir "större" så att knäskålen sätter sig på sin plats igen, hehe.

Idag har vi haft redovisning! Jag hade ju om World Trade Center, men jag är tyvärr inte nöjd, eftersom jag inte hann med allt jag skulle berätta... Vi fick gå över en kvart, så vi missa lite av SO:n, hihi.

Sen cyklade jag hem, och nu sitter jag bara här och slappar av. Så himla trött, så det blir nog en tidig kväll. Tänkte se en film som börjar om 5 min, så jag hinner inte skriva så jätte mycket till...

Imorgon åker fiffi till Italien, buhhuu! Kommer sakna henne skit mycket, för hon ska ju vara borta i 2 veckor!

Fiffi och jag förra sommare, saknar!
Fiffi och jag förra sommaren, saknar! Fett små vi var, haha!

Nu ska jag gå och se på film, sen så ska jag nog sova, men det blir nog ett till inlägg senare ikväll innan jag går och sover. Vi hörs senare!

Förlåt!

Hej på er!

Förlåt! det var riktigt länge sen jag skrev här, men jag har haft så grymt mycket läxor och annat.

Jag hinner inte skriva nu heller, men jag tänkte bara förklara att jag lever, hehe...

Vi hörs lite senare ikväll, puss!


One tree hill in my heart

Hej hej!

Nu har jag precis käkat middag. Innan så tittade jag på One tree hill som var riktigt bra!

Nu hinner jag inte skriva så mycket, för jag måste fortsätta att plugg *suck*. Men jag är klar med det mesta, ska bara jobba lite på redovisningen.

Puss!

Träning och läxor

God morgon, eller ska man säga god förmiddag?

Nu ska jag snart iväg och träna, ska åka om femton minuter. Det blir säkert en riktigt jobbig träning idag, för det blir det alltid, hehe...

Sen så har jag massvis med läxor att göra, så dåligt med uppkoppling kan det bli idag. Veronica och Oscar kom nu, så nu måste jag gå.

Hej dåå!

Kvällen är här.

God kväll på er alla!

Nu har tvillingarna precis åkt hem. Roligt att träffa dem. var så himla länge sedan sist!
största delen idag har nog tillbringats ute. Ute på fotbolls match, ute med tvillingarna nästan hela eftermiddagen. Känner mig riktigt duktig fakstist, hehe...

Nu sitter jag och kollar på kläder på internet. Jag tänker sluta klä på mig kläder jag inte vill ha, bara för att det är snyggt, eller för att man "måste" ha på sig för att inte sjunka på populär listan. Blir man mer populär för att inte vara sig själv? Nej, i längden förlorar man riktigt mycket på det istället. Såå, tillbaka till kläderna. Hittar riktigt mycket fint, som jag bara måste ha (för att jag älskar dem)! Ett par jeans från gina, typ slitna. Testade dem med Julia förut, men jag tänkte nog inte på hur grymt snygga dem var då. Även ett jätte fint linne därifrån, blått.
www.monkigirl.se finns det även mycket fiina saker. Hittat en finfin vit tunika med skärp och ett par grymt snygga skor! Men problemet är att jag inte vill slösa pengar, haha, jag köpte ju liksom en tröja i fredags. Jag får väll snacka med morsan.
Men om det är någon som härmar och köper det jag vill ha nu, så kommer jag få värsta rycket! Så se upp! Bara en liten varning.

Hehe, förlåt för raseri utbrottet, men jag blir så himla arg! När man typ bestämt att man ska köpa något eller liknande. Så är man så överlycklig och berättar för kompisarna. Sen så, dagen efter, kommer kompisarna med precis de kläderna man vill ha och inte hunnit köpt. Åhh, det är värkligen något jag hatar! Men det behöver inte bara gälla kläder, det handlar om allt!
Något mer som iriterrar mig, är när en kompis ser extremt mycket upp till en annan kompis. Asså, det är ju bra. Men det kan också bli jobbigt för personen som är "idolen" och andra kompisar. Då man köper lika kläder, och kanske bara är med personen för att han/hon är cool. Riktigt lågt tycker jag... Vad tycker ni?

Idag har jag jobbat riktigt mycket med min redovisning. Kom ganska långt faktiskt, alltså är jag nöjd med dagens skolarbete. Destomer får jag göra imorgon, hehe...

Lite bilder från igår och idag:

Linns och mina snacks!
Linn och jag gjorde grönskas/frukt dipp.

Förra lördagens outfit
Förra lördagens outfit.
Tubtopp - Indiska
Kofta - H&M
Jeans shorts - H&M
Skor - Stadium

Blus
Blusen från H&M jag köpte, älskar den!

Nej nu ska jag nog gå och se på CSI miami, vi hörs imorgon!

Nattinatti!

Tvillingarna är här!

God eftermiddag!

Sitter här med tvilling kusinerna och spelar spel. Vem där. haha.

hinner inte skriva nu, för jag måste hjälpa Julia, vi ses sen då det kommer kort och kanske en film när Julia äter en jätte sur godis, haha!

Ses om någon timma eller så.

Morgon

Good morning!

Shit, jag måste ha sovit vääldigt ljupt i natt! Jag var helt konstig nä jag vaknade, total vimsig. Jag visste inte var jag skulle ta vägen, helt sjukt var det! Jag trode först inte jag var vaken, men sen så typ nöp jag mig i armen och jag var vaken. Fett scary!

Nu har jag iallafall käkat frukost, min älskade youghurt. Men nu kommer aldrig få veta vad det är för någon yoghurt, moahaha! Det är faktiskt en hemlis, hehe...

Nej nu ska jag klä på mig, sen så ska jag ta kort på tröjan och sen ska brorshan spela fotbolls match som jag vill se på.

Uppkopling vid lunch blir det nog, om inte innan. Ha en trevlig förmiddag!

090508

Hej alla tröttisar!

Nu är klockan sisådär kvart över elva och jag är trött, så jag tror jag snart ska gå och sova, för imorgon är det lördag. Om det är fint väder imorgon bitti så tar jag nog ett varv i spåret när jag vaknar. Så jag hoppas det är fint väder, hehe.

Jag vet att det har varit jätte dålig uppdaterning idag, men men, ibland hinner man inte med allt man behöver...Iallafall så var so-provet som vi hade idag jätte svårt! Det var nog ett av dem svåraste proven vi har haft tror jag, riktigt svårt var det.

Men för att börja från början. Så fort jag vaknade så märkte jag att jag försovit mig i ca 10 min ( mycket för min del ) så självklart får man panik och blir på dåligt humör. Sedan, efter det så går hela förmiddagen utför. Jag visste inte vad jag skulle ha för kläder, vi fick reda på att vi ska ha redovisning nästa vecka och så hade vi ju det där so-provet. Jag trode seriöst inte att det kunde bli värre, men då, på ute-matten så fick jag total hjärnsläpp och kunde inte tänka. Plus att jag tagit med mitt USB-minne till svenskan, men då går det visst inte att använda det för att dem är förbjudna typ, åhhhhh!

Efter lunch så blev faktiskt allt lite bättre. Och tillslut fick vi sluta skolan för dagen, haha. Så då gick jag och några till ut och spelade någon ny slags bollruta. Sen ner på stan med lelle och köpa en tröja från H&M, bild kommer imorgon. Efter det så gick vi tillbaka till skolan och typ sega oss ute.

Nu ikväll har jag haft "fredags mys" med Linn. Vi har käkat chips, frukt, grönsaker och vitlöksdipp (riktigt gott var det, alltihop) medans vi såg på tv. Sen gick Linn hem, och nu sitter jag här.

Vi såg på en jätte bra film, panic room. Trailern kommer längst ner.
Det var samma skådespelar mamma som i Flight plan.
Riktigt bra var filmen, men det är som i flight plan att man typ får panik och typ sitter och säger åt tv vad den ska göra, haha, låter jag helt knäpp nu? Aja, jag tror ni fattar.

Jag har även städat mitt rum idag, ska bara dammsuga imorgon så har jag ett ny städat och fint rum! Så därför ska jag gå och sätta på mig min pjamas nu och bara mysa tror jag.

Här är trailern förresten:


Panic Room - trailer

Sov gott!

sol?

Hellu igen!

Åhh, det ska typ visst bli fint väder imorgon, hoppas! Jag vill verkligen ha sol nu, skulle pigga upp mig ordentligt faktsikt.

Nu har jag iallafall stretchat lite, och ska fixa lite i mitt rum.

Vi ses imorgon, sov sött kära läsare!

Pizza

Hej igen!

Nu har jag precis käkat pizza, sjukt länge sedan jag åt de sist! Och gott var det såklart.

Haha, jag är så trött att jag knappt orkar skriva eller alls röra på mig nu. Jag vet inte vad det är, men konstigt är det iallafall. Kommer ni ihåg när jag hela tiden var så himla trött? Jag hoppas inte jag är på väg in i en sådan fas igen, hehe...

Glömde föresten att berätta att jag fick en tid till skol läkaren nästa onsdag, 13.05. Hoppas mitt knä håller tills des, och att jag får veta vad det är. Jag är ju nästan helt säker på att det är slatter, men jag hoppas inte det. Det som är bra med det är att man oftast växer ifrån det efter några år när man blir äldre, så det tycker jag låter bra, haha!

Nej nu ska jag städa lite i mitt rum, men glöm inte

Efter regn kommer solsken.

090507

Hej!

Nu har jag precis tagit en sjön dusch. Skolan har varit riktigt seeeeg idag. Efter lunchen så hade vi origentering ute vid gryta så fiffi b och jag tog våra cyklar och cykla dit direkt efter lunch. Vi snacka om olika saker, tack för att du alltid lyssnar fiffi!

Hmm, man kan nog inte precis säga att det gick bra för oss att orientera, haha! Typ sprang runt i skogen lite, följde mest efter strömmen...

Sen så åkte jag hem till lelle en stund. Dom har en liten stuga på biskopsängen som är skit söt! Jätte mysigt är det där också, så nu vill jag också ha stuga där, haha.

Nej nu ska jag göra nått, ses!

090506

Hej på er igen!

Nu är träningen klar och jag har precis ätit mat, fisk, BLÄÄÄ! Haha, tro det eller ej men jag hatar fisk, hatahatahata, så himla otroligt äckligt! Förlåt alla fisk älskare, men så är det.

Vi sprang typ tre km på träningen idag, men jag sprag bara två, gick den sista km. Har så himla ont i mina knän. Jag tror att jag har slatter (stavning?), det gör iallafall skit ont! Det var en som titta på mitt knä idag, och han trode också det var de, men jag ska gå till skol läkaren imorgon så vi får väll se...

Haha, på fysiken så hade vi grymt roligt idag! Vi skjutsa varandra på "rullbord". Haha, sen så skulle jag skujtsa fffi b, men då var jag för svag för att styra, så jag råka köra rakt in i alla skåp, HAHA! Som tur var så skadade sig inte fiffi, men vem tror ni gjorde det istället då da? Jo jag såklart. Jag typ slog i smalbenet så jag är typ svullen och har typ ett skrapsår, hahaha. Klantig eller vad?

Ikväll klockan åtta blir det iallafall mitt älskade och saknade tv program Extrem Home Makeover. Så himla bra, i love it! Men först måste jag göra läxan, igen, men asså vi har ju prov snart och jag kan seriöst inget! Så jag har typ tjugo minuter på mig, hoppas det räcker.

Önska mig lycka till, så ses vi senare ikväll!

Strax träning

Hej!

Nu ska jag snart på träning, jag åker om 10 min. Jag får berätta om dagen senare, när jag kommer hem från träningen ca sju typ. Träningen är ute på björnön så att det tar en stund att åka dit ovh hem igen se, hehe...

Nu måste jag gå och fixa en vattenflaska, vi ses sen ikväll!



Jag hänger inte med

Hej på er igen!

Åhh, jag sitter fortfarande med läxor... Så himla mycket! Men mamma kom precis hem, och hon hade med sig två nya boxar så nu kan man se på tv igen, jippi! Haha, det blir nog att se på nått om en stund näär jag inte orkar plugga mer.

Och vädret är inte klokt. Ena sekunden spöregnar det, och i andra är det blå himel och sol? Haha, jag hinner inte med i vädret, jag är typ efter.

Nej nu kan jag inte skriva mer, vi hörs kanske sen!

annars, god natt.

Plugg

Hejsan igen!

Nu är jag hemma. Sitter och käkar tost och choklad medans jag pluggar, haha, bra kombination, jag vet! Vi har så himla mycket läxor! Engelska, SO, matte, spanska och kemi... Jag berättar mer sen ikväll, för nu måste jag plugga.

Ses om några timmar eller så!


I skolan

Hej på er!

Sitter i skolan nu. Egentligen så har vi lektion, men den vart inställd för läraren var sjuk. Så jag sitter här med Rebecka och hon ska vissa mig en sak.

Nej nu ska jag gå, ses sen!

Sjuk?

Åhh! Jag tror jag håller på att bli sjuk... Har hosta, helt skakig och mamma sa att jag var lite varm, men jag får ta tempen sen, ska först ta en lång varm dusch. Sen så ska jag gå och lägga mig tidigt, hoppas jag kommer i säng till nio, tidigt jag vet, men jag är så trött och jag vill bara sova ut. Så vi får väll se, hehe, när jag brukar säga så, kommer jag typ inte i sängs fören efter tio, haha, men nu vill jag gå och lägga mig så tidigt som möjligt för jag vill inte bli sjuk! Usch, nej, inte sjuk. Det är så jobbigt, men vi får väll se hur jag mår imorgon.

Nu ska jag duscha, vi hörs imorgon för nu stänger jag nog av datorn.

Natti natti!


Jippi!

Hihi, det funkade!

Matchen

Hello again!

Det gick bra för killarna på matchen, 4-0 till vik! Haha, jag satt och frös med två jackor i min roooosa stol med paraplyet över huvudet, mobba inte. Annars var det väll ganska roligt faktiskt.

Nu ska jag ta och göra lite läxa, sen blir det nog One tree hill. Men jag försöker fixa lite mer saker med min design, typ att det ska stå en text ( alltid ) längst ner på inläggen, men jag vet inte om det funkar, så vi får väll se nu, hehe...

Ses om en stund!

Regn

Hejsan!

Nu är jag hemma från en vanlig skoldag, eller, ganska regning. Det regnade i morsse när jag gick till skolan, sen så regnade det när jag var i skolan, sen när jag skulle hem så verkligen ööööste det när regn och det till och med började hagla. Lite läskigt faktiskt, jag kunde inte springa för mina väskor vägde för mycket, och jag kunde inte heller stänga väskan för den var full packad, så jag behövde ha paraply över den också, haha, liiiiiite krånglit... Men tillslut, typ efter en halv timma, kom jag hem. Så då tog jag och satte på mig nya och torra kläder och nu sitter jag här och bloggar och käkar en macka.

Pappa ringde och sa att min träning var insälld för att det var så dåligt väder, tråååk, så jag kanske ska följa med och kolla på när min brosha ska spela fotbolls match, heja vik! Vi får väll se, annars blir det plugg och One tree hill, hehe, det blir det nog iallafall fast lite senare ikväll eftersom vi fortfarande inte har någon tv...

Usch! Nu ser jag ett till stort grått moln, riktigt mörkt är det...

På idrotten idag i skola så skulle vi springa runt svartån, igen, men jag kunde inte springa för jag har såååå ont i knäna. Knäskyddet verkar inte hjälpa så jätte mycket... Åhh, orka!
Plus att jag fick jätte ont i magen på matten, så jag höll på att dööö! Jag ska ju snart till Barnkliniken, men det dröjer nog typ en månad till...

Nej nu sa min brosha precis att pappa skulle hämta honom om ca tjugo minuter, så det blir nog fotbolls match för mig ändå, vi ses ikväll!

Hälsningar en regning O!

Stretching

Hej igen!

Nu har jag stretchat lite, fixat mina naglar och läst på so:n, så nu ska jag ta en kopp te och sedan sätta på mig pjamas och mysa lite, hihi...

Vi hörs imorgon, får se om det kommer ett inlägg innan skolan eftersom vi har sovmorgon.

Sov sött, O!

The jumpers

Åhh! Alla mina film/musik inlägg finns inte kvar... Tråkigt, men men... Så jag ska försöka lägga upp så många som möjligt.
Tro det eller ej, men jag har fortfarande inte kommit över World Trade Center, hittade denna video idag, riktigt sorlig faktiskt.




World Trade Center Horrors: The Jumpers

See U, O!

Ny design, tycks?

Hellu!

Vad sägs om min nya design? Hehe, kanske inte den bästa, men det är ju faktiskt bara första gången. Tog väldigt lång tid iallafall, typ mer än en timma, kanske två, vet inte riktigt. Jag ville ha en Twilight design, men det var ganska så svårt, så jag får börja med dom här USA bilderna, tillsvidare då jag kan fixa lite Twilight bilder, hehe... Beroende eller vad? Pappa hjälpte mig med det mesta, han är typ data tekniker, så utan han hade det nog förblivit den gamla vanliga designen, tack pappa!

När jag kom hem från träningen idag, så käkade jag lunch och sedan hoppade in i duschen. Var helt slut efter träningen asså, hehe, men så är det.
Sen så cyklade jag till Millan, och vi drog oss ner mot stan och käka glass, mums, sen hem till mig och inte göra någonting, hehe.

Hon åkte hem vid sex typ, så då fixade jag min design, och nu har jag precis ätit. Och eftersom vår boxer till tv:n är paj, så har vi inte femman eller trean, BUHUUU!!! Jag fick värsta paniken eftersom jag missade både One tree hill och Gossip Girl. Det är det ända jag ser på tv, och nu kunde jag inte se, åhh!

Jag vill börja käna pengar, haha, så jag ska försöka lite här på min blogg. Men eftersom jag inte har så jätte många läsare så är det lite svårt, därför har jag tagit till mig lite tips från en annan blogg, där det står att det ska vara korta men många inlägg och många bilder, vad skulle ni tycka om det? Jag tänkte testa och börja med det imorgon, så vi får väll se om det blir bättre av den saken, hehe... Annars får jag väll komma på något annat sätt.

Nej nu ska jag gå och fixa mina naglar och läsa SO, har prov i det på torsdag...

Vi ses väll lite senare ikväll, om ni kikar in då igen?

Gammla bild men goooda!
Goda chokladbollar Emilia och jag bakade förut.

Xoxo, O!

Twilight



Twilight bild. Asså det här är inget "riktigt" inlägg, jag försöker bara fixa layouten på min blogg, hehe...

Underbar dröm!

uuMorning morning!

Nu är jag vaken och jar fixat mig iordning för träningen som börjar om ca 1 timma så det här blir bara ett snabb inlägg.

Träningen är på Enjoy i 2 timmar, sen så ska jag vara med Emilia, roligt roligt! Vi kommer säkert hitta på en massa skoj. Lite mer kommer senare ikväll.

Kan ni gissa om vad jag drömmde i natt?? Jo såklart Robert Pattinson, haha, jag hade nästan räknat med det när jag gick och la mig igår kväll! Åhh, en sådan underbar dröm!

Nu måste jag, tyvärr, gå och städa mitt rum för annars blir mamma arg...

See U later aligatror, O!

Twilight

God kväll på er alla!

Nu är filmen slut, och den var för ******* bra asså! Jag tror jag dör, är helt kär i filmen och snygga Robert Pattinson! Åhh, den är så braaaaaa, vill bara se om den om och om igen, men nu hinner och orkar jag tyvärr inte... Därför får den vänta tills imorgon. Och det var inte svårt att betyg sätta den här underbara filmen, ♥♥♥♥♥ / ♥♥♥♥♥ kärleksfulla hjärtan till Twilight. Om ni inte har sätt filmen ( som verkligen skulle vara korkat ) så kommer trailern ungefär längst ner på detta inlägg.

Jag är mega trött nu, men jag kan inte sluta tänka på min favorit film! Jag kommer seriöst inte kunna sova ikväll, kommer bara att ligga och tänka på Bella och Edward. Jag har ju läst böckerna och så. Det är ju lite mer detaljer i dom, men filmen var iallafall mega bra! Men den filmen som jag köpte var typ knäpp, den typ hackade ibland... Så jag ska testa den på datorn imorgon, om den är lika hackig då så får jag antingen försöka byta den eller så köpa en ny I think. Vi får väll se.

Jag är lycklig, för jag har blivit lite brun (skrev det i förra inlägget, men jag visste inte då att jag var så hääär brun)!

Nej nu ska jag nog gå och städa mitt rum och fixa lite innan jag går och lägger mig, för jag är skit trött!




Twilight trailer

God natt kära läsare, O!

Sober

Hellu igen!

Är på bättre humör nu! Kanske var det att jag var riktigt hungrig, så nu mår jag fin fint.

Nu ska jag snart se på film, men jag var tvungen att ta reda på vad en låt heter, den är skiiiit bra, lägger in den här:


Pink - Sober

Love till låten asså!

Önska mig en trevlig filmkväll, O!

HAHA

Kolla in den här, haha:



Funny kids and animals.

Hahahahaha, fett rolig!

Kraam, O!

090502

Hej!

Nu är jag hemma, men jag är lite deppig. Jag vet inte varför? Jag är liksom bara nere...

Nu på eftermiddagen så har jag legat och solat vid svartån med Linnéa och Julia, riktigt skönt! Men jag fick lite problem med min allergi, igen...  Så himla jobbigt! Men annars så hade vi roligt.

Nu är jag trött, men det blir inte att sova än heller. Snars så är det mat, vi ska grilla, sen så ska jag se på Twilight. Åhh, jag kommer säkert kasta i mig maten för jag vill se den nuuu! Har väntat hela dagen, men snart är det dags, hehe...

Imorgon är det träning och sen skulle jag va med Emilia. Har inte träffat henne sen i onsdags och det känns som en evighet! Vi får väll se vad vi ska hitta på.

Det ska typ bli dåligt väder nu, ddet fina ska visst försvinna. Tråkigt! Men jag har tagit vara på den sol som har varit, och jag har även blivit lite brun. Jaja, njut så länge det varar, brukar man väll säga? Man kände hur det blåste upp är vi låg och solade... Och moln kom det också.

Nu ska jag gå och göra något så att jag blir på bättre humör, kanske ser på nån rolig film på youtube?
Här kommer en som jag brukar as garva åt, haha, mobba inte min dåliga humor!



Roliga klipp.

Vi hörs senare, då det kommer bilder av mina nya skor och betyg från filmen.

Puss, O!

Stan

Hej på er!

Visst är det underbart väder igen? Så himla fint och skönt. Egentligen så borde jag ju inte sitta här och slöa, men jag har precis käkat lunch.

Stack ner på stan med mamma vid tio, blev lite inköp. Köpte ett par skor och ett par shorts och lite mer saker (orkar inte räkna upp det). Åhh, jag älskar mina nya skor! Typ röda ballerina, kort kommer senare ikväll.

Nej nu ska jag nog åka till media market, någon som vill hitta på något senare?

Det här är föresten mitt 100 inlägg! Alla säger grattis tycker jag! Det här är faktiskt en stor grej.

See U, O!

Fryser!

Go kväll!

Nu sitter jag och fryser, haha, det är nog solfrossa. Har varit ute i värmen så mycket plus att jag typ är solbränd i anskitet... Men jag blev faktiskt lite brun om benen, jippi!

Jag är arg, för vi har inte 3:an och 5:an, och jag ville se CSI, men det kunde jag ju inte. Vår box är typ knäpp? Vi måste skicka tillbaka den. Aja, får väll bli en kväll vid datan, eller så ska jag se på One tree hill, vi får väll se.

Jag hoppas verkligen på att det ska bli mega fint väder imorgn också! Så jag blir lite mer brun om benen, ska ju på stan. Då kan man väll kanske få lite mer färg? Jaa, det får vi väll reda på imorgon kväll, hehe...

Nu ska jag gå, ses imorgon!

God natt alla läsare, O!


090501

Hejsan!

Nu är jag hemma. Har haft så otroligt roligt, går inte att beskriva! Först var vi på löga i några timmar, var på bryggan som dom har byggt om. Sola och snacka, sen stack Julia och jag och leta glass medans fiffi och lelle var kvar på bryggan. Hitta tillslut på en restaurang på lillåudden. Köpte, sen cykla tillbaka. Var där ett tag till, kanske 2 timmar? Sen så cyklade vi in till stan, in på ica och donken. Efter det skulle fiffi hem, så vi sa hej då till henne och gick in på gina. Efter det så cykla vi till parken och slappa med godis och nöter, snacka och skratta en massa och Julia tog kort. Haha, Julia har så himla dålig humor, haha! Sen så cyklade vi tillbaka till löga och sola och spelade boll. Men sen så cyklade vi hem. Så idag har jag typ varit ute i 7 timmar, skönt! Men det ger sin efekt, jag har fått lite färg och är helt slut! Kommer somna tidigt ikväll, haha.

Bror min skulle sova hos en kompis i natt, så jag slipper honom, haha! Vi sover ju i rummen bredvid varandra, och han smäller typ in huvudet i väggen när han sover så att jag tror att väggen ska rasa in, läskigt.

Imorgon så ska jag gå på stan med mamma, ska shoppa loss, haha. Sen så måste jag nog till media market och köpa   Twilight , jag bara måååste se den snart!

Vad har ni gjort idag då kära läsare? Min dag har iallafall varit bäst!

Nej nu ropar mamma att det är mat, dagens outfit kommer senare ikväll!

Ha en fortsat trevlig kväll, O!

Löga idag då!

Hej på er alla solisar!

Mega fint väder det är idag! Helt moln fritt och solen steker och det är jätte varmt. Så nu går jag i shorts och linne, hehe.
Ska snart till löga med tjejerna, ska bli grymt roligt. Det blir väll att ligga där och sola hela dan antar jag och en massa annat. Ska ta med en boll, som jag, kingen, har bestämt att vi ska köra lite fotboll med.

Nej nu ska jag gå, ska till löga om en halv timma, så vi hörs väll ikväll eller i eftermiddag.

Ha en riktigt trevlig dag, O!

RSS 2.0