http://oliviad.devote.se

Har bytt blogg:)

http://oliviad.devote.se 

Använder den ett tag nu, men den här bloggen kommer att finnas kvar ändå, kanske byter tillbaka senare, men för tillfället använder jag devote, mycket bättre!

Puss hej! ♥

Dag 2 på lägret

Hellu!

Blööö, jag har ont i heela kroppen! Från tårna ända upp till huvudet... Jätte skönt, eller inte.
Gick väll sådär idag på passen, känns som om jag har blivit liiite bättre iallafall, redan.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen ska jag nog se lite på TV och sen krypa ner i sägen och sova. Så det blir nog inge mer uppdatering idag, men ska försöka hinna med imorgon!

Vad har ni gjort idag?

Bye bye, vi hörs imorrn! ♥

Sova

Hej på er igen!

Ska snart gå och sova... Haha, klockan äe inte ens 10! Men jag vill att jag ska bli helt frisk, och det hjälper med att sova om ni inte visst det redan. Så jag ska bara duscha, fixa mig och sen krypa ner i sängen. Så det blir nog ganska skapligt många timmar att sova inatt! Ska gå upp vid 9.30 imorgon, så ungefär 11 ½ timmars sömn, om jag sover så länge som till 9.30 imorgon... Hhaha, låter helt sjukt i know.

Vi hörs imorgon, puss hej, god natt! ♥

Dag 1 på lägret

Tjenare!

Det gick väll ganska bra idag på lägret. Känner mig redan helt slut, och nu har jag bara, hmm, 9 dagar kvar, haha! Men det ska bli skoj-skoj.
Stod min axel idag, som jag knappt gjorde i Orsa, men där var isen gryyymt hård, och sen när man körde i Rocklunda så känndes det som att åka på en studsmatta, haha, Angelica höll på att garva sönder när jag sa så.

Jag har iallafall ont i benen och fötterna... Vanligt, men jaja.
Jag var ju inte precis på topp heller, ganska hängig sen igår... Men jag åt några iPren och sen blev jag som ny skapad igen, hahaha!

Imorgon cyklar jag till Rocklunda med Idaaaa, hon skulle komma förrbi vid 11.15, så då får jag se till att vara klar! Sen blir det nog en liten bit att cykla också, men det tar inte så jätte lång tid.

Nu ska jag gå och träna lite på brygga, haha, jag klarade det idag, jaa jag vet att jag är lite efter men bättre sent en aldrig! Så jag är öövveerrr lycklig, haha.

Måste rusa, puss hej! ♥

Läger

Hej på er!

Har precis fixat klart mig nu. Blir ett par puma byxor och mitt I ♥ LA linne, eftersom vi börjar med fys den här veckan.
Jagcyklar nog inte idag, jag måste ha en risifrutti till idag, så vi måste åka och köpa en och då skjutsar pappa mig på direkten, for mee It sounds good, haha.

Nu ska jag gå och packa skridskoväskan, får inte glöma något. det ska bli så sjukt roligt! Angelica och jag har ju varit på läger i Orsa i sommras. Men Ida har jag inte träffat på ååårrrr känns det som! Jaja, ska bli skoj iallfall.
Jag är inte lika sjuk idag heller, wihiii! Jag har fortfarande lite ont i huvudet också men annars mår jag prima! Så det ska nog gå bra I think!

Måste gå nu, vi hörs nog kanske ikväll eftersom jag inte kommer hem förrns efter 19, så om jag orkar!
Puss hej, ha en trevlig dag! ♥



Läger imorgon!

God kväll!

Förlåt att det har varit dåligt med uppdatering, men jag har inte orkat....
Mamma och jag åkte till JM och gjorde en "in checkning" tills imorgon. Vi sålde även mina skkridskor (har kvar dom så att jag kan åka nu under lägret, eftersom mina andra nya inte har kommit...) och jag fick en rotations platta av mamma. Egentligen så borde det vara jag som köpt den till henne, hahaha, det är ju hon som fyller år! Men jag tror inte hon skulle ha någon användning av den, hehe.
Det blev ingen bio, vi åt tårta från igår och drack te istället, mys mys.

Nu ska jag gå och sova, precis tagit 2 iPren, så det ska nog gå bra inatt! Måste ju vara utvilad tills imorgon, 3 is pass + 1 fys pass. Hinner nog inte blogga så mycket den här veckan (från och med imorgon) och nästa, men jag börjar inte förrns 12 imorgon så nått inlägg blir det nog!

Natti natti, puss! ♥

PS. Grattis mamma, igen! ♥

Grattis mamma!

Hej på er!

Idag hade jag bestämt med Emilia att vi skulle träffas, har inte träffats sen innan jag åkte till Turkiet helt sjukt, men jag är sjuk.... Åhh, jag hatar att vara sjuk! Min näsa rinner, jag har huvudvärk, kall svettas, ont i hela kroppen, åhh varför just jag och just nu?!
Imorgon så börjar mitt 2 veckors läger, och tills dess måste jag bli frisk! Så jag får sitta inne idag, lyssna på min älskade Enrique, läsa och se på film och TV. Ganska slapp dag om man säger så.

Grattis till mamma som fyller år idag! ♥ Hon fick en massa paket i morrse, sen bjuder nog pappa alla på bio ikväll, så det ska bli skoj! Jag får väll käka lite alvedon, haha.

Skriver mer om går dagen om en liten stund, ska fösöka få i mig lite mat! See you, när jag blir frisk, haha.

Svårt att bestämma mig

I'm back, och nu kommer det stora problemet... Vad ska jag ha på mig idag? Man måste ju vara lite uppklädd, eftersom vi ska ha fest, men jag har ingen aning om vad jag ska ha.
Jag funderar på en randig tunika från Gina Tricot med rep skärp... Eller nån annan. Haha, jag vet inte vad jag ska ha! Någon som kan hjälpa?

Nu måste jag testa lite kläder, sen funderar jag på om jag skulle testa att videoblogga, vad skulle ni tycka om det?

Ses senare! ♥

08.58

God morning!

Vaknade halv sju i morrse och kunde inte somna om, roligt! Så jag gick ner och åt en knäckemacka för jag var hungrig, sen des har jag inte gjort så mycket, mysit lite.

Nu ska jag gå ner och äta frukost, vi hörs sen, byee!

Tråktråktråk och åter tråååk

Nu har mormor och morfar precis åkt hem, och jag har jätte tråkigt... Vet inte vad jag ska hitta på! Men jag går nog och lägger mig ganska tidigt ikväll, kommer bli en lååång dag imorgon. Så då är det nog skönt att vara riktigt utvilad!

Satt för en stund sen och kollade i nya hm katalogen, och det finns så himla mycket fint! Hittade en massa som jag bara mååste ha, haha. Tänker inte dkriva det här, för då kommer ni att bli avundsjuka och köpa likadant, och det vill inte jag, moahaha.
Sorry, men jag har så tråkigt att jag måste dra ut på meningarna, haha! Då kan ni nog förstå hur jag känner mig just nu...

Nej nu ska jag damma av mitt rum en snabbis, sen ska jag fösöka att lägga min till senast halv elva, för annars kommer jag bli övertrött, och då blir jag på nått sätt pigg och kan inte sova, haha, låter nog konstigt i dina öron, men så är det!

Vi kanske ses senare, ni vet ju hur trött jag kan bli helt plötsligt, haha!

The day

Hej på er! ♥

Idag, så har jag som sagt  varit på stan med Felicia. Vi började med att mötas vid 1 typ, sen så gick vi typ och käka på donken på direkten. Sen gick vi runt och snacka och kika in i de flesta sko-affärer och testa massa med fina skor som vi älskaaaaarrrr! Haha, nu menar jag värkligen fina skor, 12 cms klackar och lite så...
Sen skulle hon på Make-Up Rådgivning, hon blev jätte fin, men båda blev ganska besvikna på en annan sak... Ska tyvärr inte gå in på det nu, för jag orkar inte, lat som jag är.
Vi fortsatte att gå runt en stund, men var deppiga, haha! Gick bara runt runt på stan, haha, vilket liv säger jag bara!
Vi såg även värrsta bigga hunden, och jag blev så jävla rädd när det small (trode det var hunden) så att jag flög upp i luften, en rolig syn, tyvärr missade du det raring, moahaha!
Tog cykeln hem med fiffi i rulltrappan, vilket blev helt olyckat.... Haha, fiffi är värkligen en räddare i nöden.♥

När jag kom hem, var mormor och morfar här! Så vi har fixat ett party-tält på vår lilla baksida för mamma ska ha fest imorgon (fyller år på söndag, grattis mamma!♥), sen käkade vi pizza och nu känner jag mig som värsta fettot, donken till lunch och pizza till middag, nästa gång blir det väll kebbab till frukost? Haha, nej, skulle inte tro det.

Nu ser jag på AFV, och jag älskar det! Så himla roligt, jag håller på att dö, hahahaha. Barnen är roligast, och gulligast, tihi.

Nu ska jag fortsätta att titta, vi hörs senare!

Xoxo ♥

Stan

Haha, precis efter att jag skrivit förra inlägget så skicka hon ett sms, typ 2 sekunder efter, haha!
Vi ska ses vid ett och käka nått på stan, sen så börjar ju hennes sminkrådgivning någon gång, har ingen aning när? Jaja, det ordnar sig nog.

Tror jag tar cykeln ner, har typ inte cyklat på evigheter pga mitt knä... Men jag ska försöka idag!

Vi hörs nog senare i eftermiddag, puss hej, ha en trevlig dag!

Förra sommaren, haha
Från förra sommaren på lövudden, haha! Ser ni vem som är vem?

11.54

Nu tycker jag att Felicia ska vakna, om hon inte redan gjort det, och typ ringa eller sms:a mig. För jag har boooring! Jag vet inte vad jag ska hitta på... Men någonting kommer jag väll på, förhoppningsvis, haha!

10.01

Godmorgon! ♥

Vad ska ni hitta på idag då? Jag själv ska ner på stan med Felicia, som ni kan läsa mer om i inlägget innan.

Förlåt, jag skrev att jag skulle skriva ett till inlägg igår, men helt plötsligt blev jag så sjukt trött så jag var tvungen att stänga av datorn om jag inte ville sova vid skrivbordet hela natten, haha.

Idag är det tråktråk väder, usch! Inget för mig, jag vill ha sol och blå himmel nu!

Nu måste jag gå och fixa mig, vi hörs om en stund, puss hej! ♥

Lite smått och gott

Hellu!

Har precis målat mina naglar typ hallon rosa, jag älskar färgen!♥   Sen ska jag nog duscha, och efter det går jag och sover... har inte sovit bra på 2 nätter, då jag vaknat av mardrömar mellan 7 och 8 och inte vågat somna om.
Så nu är jag trött, och jag antar att jag har sovit oroligt hela nätterna eftersom jag kommer ihåg alla mina drömmar och så... men nu är jag så trött, så jag tror jag kommer sova ganska så djupt inatt, haha, kanske låter konstigt men så är det!

Imorgon ska jag följa med Felicia på hennes sminkrådgivning, och sen så måste jag typ göra några ärenden på stan *hemligt*, tihi. Sen blir det nog mycket snack om nästa sommar, det börjar dra ihop sig om vi vill ha 2000 kr i rabatt, och vi har inte ens valt ställe, haha! Men som sagt så tror jag att det blir Englad, annars Malta, äsch, haha. Vi kommer iallafall få det trevlig, har ju inte träffat henne sen torsdagen innan jag åkte till Turkiet, vilket känns som en evighet sen, hehe.
Har nog på mig mina vita slitna jeans från Gina, min rosa nya Adidas från turkiet och mina vita skor, eller Puma skorna, vi får se...

Nu ska jag dammsuga rummet och sedan hoppa in i duschen och tvätta håret, så vi ses om en stund!♥

PS. Header bilden börjar bli klar, så ni behöver inte vänta så mycket längre!!

Headerbild
Det blir den här bilden och kanske en till från skolavslutningen. Klipper ut mig själv eller vad jag ska säga, så att det bara är jag, nätet, kedjan och trästocken som jag sitter på. Vad sägs om det?


Älskade nagellack! ♥

Design bakrund

Såå!

Nu har jag fixat något som får räcka tillsvidare, då min header är klar... Det tar typ tusen år, jag veeet! Men jag håller på med den just nu, så jag måste fortsätta genast om jag inte ska behöva vänta i tusen år till, haha!

Saknat bloggen

Hej kära blogg!

Förlåt för dålig uppdatering... Jag har bara inte haft lust att skriva eller ork, men nu är jag tillbaka i värkligheten igen!
Det var idag, nu i eftermiddags som jag insåg att jag saknade bloggen jätte mycket! Jag vet inte varför, men jag kände mig värkligen illa till mods för att jag inte skrivit på ett tag, hehe.
Min dag har varit lugn, vaknade upp med en mardröm vid 8 typ och kunde inte somna om, så jag gick upp och städa lite i mitt rum och så... Måste bara plocka av skrivbordet och dammsuga så är jag klar sen!

Var hos farmor och farfar och fikade en stund också, Julia, David och Ulrika var där, roligt att träffa dem!
Sen följde jag med pappa till några affärer och sen så åkte jag hem, käkade lunch och bara tog det lugnt, är så himla trött! Ska gå och lägga mig i tid ikväll.

Nu har jag precis käkat pannkakor, och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska nog fixa om bloggdesignen, jag tror det är det som får mig att inte orka skriva lika mycket som förrut...

Ni får väll se vad som händer, för jag antar att ni märker om jag gör om nått, haha.

Puss hej, ses om en stund igen!♥

Turkiet bilder




Solnedgång



Palm Beach?


Medelhavet


Våg


Palm


Hamnen och borgen


Vatten


Båt tur längs kusten


Klippor


~


Pirat grottan


Klippa

Mer bilder kommer sen!

Jersey och Torquay

Hejsan!

Åhh, shit! Jag hatar värkligen min design... Måste göra om den, måste göra om den, måste göra om den.
Jag håller på att fixa en, men det är en så himla petig bild och jag vill att den ska vara perfekt, så jag måste nog stå ut ett tag till med denna hemska design...

Idag har jag och Lukas hjälpt pappa med lite allt möjligt, mest ute på baksidan. Städat och sånt you know. Sen fick jag fixa maten som står nere på spisen just nu, och klockan pinglar nog om några minuter så jag har nog inte så mycket tid på mig att skriva...

Okej, nu är det så här, jag undrar om det är någon som har varit på språkresa i england, tex Jersey eller Torquay? För jag, fiffi och Julia ska ju förmodligen åka på språkresa nästa sommar och det verkar jätte mysigt i Torquay och Jersey! Jag gillar ju förstås Isle of Wight också, det är nog det mysigaste, men jag tror att det regnar där ganska mycket och vi vill ha sol och bad!

Jaja, vi hörs om en stund, klockan pinglar, haha! ♥

Förlåt...

Hej på er!

Jag  vet jag vet, jag lovade er mer bilder nu idag, men jag orkar inte, förlåt... Jag kommer lägga upp dem imorgon istället, promise!

Nu ska jag gå och äta min goda Ben and Jerrys glass, vi kanske hörs senare, puss hej!

Turkiet

Hej på er igen!

Jag funderar på att göra om min design igen, haha, men asså, bara headern och typ lite färger också... Men det kommer nog dröja lite, för först har jag lite och göra och sen så tar det ett tag att göra headern isåfall...

Sitter och chattar med fiffi nu, planerar lite inför nästa sommar, hihi.

Tänkte ladda upp lite bilder från resan nu.


I planet påväg till Turkiet.






flygplatsen


flygplatsen


buss stop.


Vårt hotell, Sifalar hotel.


Blev ner kastad i poolen med kläder på, av dom som jobba där.


östra stranden.


Stenar på stranden.


poolen.


Jag och bror, haha.


Park, älskar bilden.


Kleopatra stranden.

Hinner inte lägga upp mer nu, det får komma ikväll, för vi ska till mormor och morfar och käka, ses senare!

Xoxo! ♥

10.50

God morgon!

Tyvärr så kunde jag inte blogga något igår, hade inte tid... Morfar var här en stund och fikade, det var skoj, och sen så tog jag det bara lugnt. Känns som om jag börjar återhämta mig från resan nu faktiskt, men jag är fortfarande liite trött.

Idag så ska jag städa mitt rum, skulle egentligen redan ha börjat för länge sen, men jag orkade inte, hehe, så jag ska sätta fart med det så fort jag är klar med det här inlägget.
Sadan ska vi till mormor och morfar och käka lunch, och eftersom dom har pool, så tar jag med mig badkläderna och badar lite, hihi.
Sedan ska vi till Emelie och Simon och titta på Sigge! Dom har fått en liten chihuahua som heter Sigge och jag är grymt avundsjuk! Jag vill också ha en... Men nu ska vi iallfall åka och titta på bebisen!♥

Måste gå och städa nu, så att jag blir klar idag, hehe, vi hörs senare, puss!

Hemma nu, eller, några timmar sen.

Hej mina raringar! ♥

En vecka sen jag skrev sist nu då, har ni saknat mig? jag har iallafall saknat er och bloggen sjukt mycket!

Jag har haft det otroligt bra i Alanya, Turkiet. Vi bode på ett hotell som heter Sifalar (stavning?) som var jätte fint. Pool och all inclusive.

Vi har haft ungefär 40-45 grader i solen, vilket är ganska så jätte varmt om ni frågar mig, hehe... Och vi har badat och solat i medelhavet och poolen varje dag.

På kvällarna gick vi in till city och gick runt och shoppa och åt. Blev lite inköp faktiskt, ljus rosa adidas tröja, bruna gladiatorsandaler, billa bong + björn borg shorts, blå resväska, m.m.

Åhh, jag längtar redan tillbaka! Men jag är jätte trött, bussen kom och hämtade oss tjugo i ett i natt, då vi fick sitta på bussen i kanske, hm, nästan 3 timmar, sen gick planet klockan 6 och vi var här i Sverige vid 10. Så en riktigt lång natt har det varit och jag är grymt trött. Så det blir nog en tidig kväll ikväll, haha.

Måste gå ner nu, ska fixa lite fika! Vi hörs senare, då det kommer bilder från resan, byee ♥

Allahismarladik!

God kväll! ♥

Nu snackar jag med Sofie i telefon!
Har precis kommit hem från mormor och morfar, Emelie och Simon var också där, vi hade skoj skoj! Vi åt god mat och god paj!

Nu har jag packat klart det sista, hand bagaget (stavning?) och kläderna blev klara för några dagar sedan... Tro det eller ej, men jag har verkligen jätte lite saker och kläder med mig! Det är ju skönt att slippa typ hålla koll på allt, men det känns som om jag har glömt nått jätte viktigt! Men jag hoppas att jag inte har gjort det, hehe....

Åhh, jag la ju in 2 låtar från lejonkungen (haha) längre ner, och jag är så himla kär i can you feel the love tonight, den är så sjukt bra! ♥ Jag kan inte sluta lyssna, och Elton John sjunger faktiskt jätte bra! Riktigt fin musik skriver han också, en riktig musiker kan man säga.

Min kompis My kom hem (vet inte om hon är hemma?) från Malta idag, språkresa! Om du ser det här, så hoppas jag att du har haft det jätte bra och du får berätta allt om din resa när jag kommer hem, eftersom jag förmodligen ska på språkresa nästa år! ♥

Nej nu måste jag gå, lägger in en bild som jag har lagt in förrut, men den är från Turkiet 05, typ den bästa resan ever! Hoppas att den här blir lika bra eller bättre♥

Ha det så himlans bra här i regniga Sverige, hihi. Ta vara på varje dag, och slösa inte bort tiden framför datorn! Jag kommer sakna er alla sjukt mycket, och skicka helst inte så mycket sms för det är jätte dyrt och jag vill spara pengar till annat...
Emilia, Felicia, Sofie, Julia, Linnéa, ha det så jäklans bra nu, jag kommer sakna er jätte mycket det vet ni!♥
Puss på er alla!♥ Hej då, Allahismarladik!


Elton John - Can you feel the love tonight. ♥

Turkiet 05
Turkiet 05!♥

jag älskar lejonkungen!

Hej på er igen!

Jag har blivit kär! ♥ I dom finaste låtarna i hela universum, någonsin! Dom är så fina, och jag kan inte sluta lyssna på dem.


Vi är en - Lejonkungen 2


Can you feel the love tonight - Elton John (Lejonkungen 1)

Jag ♥ Lejonkungen!

Nej nu måste jag dra, ska och hämta upp Emilia, sen drar vi ner på stan och möter upp Felicia och Julia och går och fikar. Vi hörs senare, pusspuss!

10.42

God morgon kära blogg! ♥

Jag vaknade för typ några timmar sen, men jag har inte gått upp än, haha. Jag känner min riktigt seg idag, men snart måste jag dra mig upp, ska ju träffa E, J och F. Julia ringde alldeles nyss, och hon ville gå på stan. För mig spelar det ingen roll, så jag ska  ringa F och E typ nu.

Måste käka frukost, hörs senare, byee, ha en trevlig dag i regn-vädret!

Packning inför resan

God kväll!

Vi kom hem från farmor och farfar för några timmar sen, och sen dess har jag packat och laddat iPoden och mobilen och gjort iordning inför avresan som sker i Västerås! Jag har aldrig flugit från v-ås någon gång, men himla skönt kommer det nog att bli! Men det är ändå en del av resan, att sitta i bilen någon timma typ på natten påväg till arlanda, det är ju liksom då resan börjar...  Men det blir nog bra och skönt iallfall, mamma och pappa slipper iallfall få höra: "Är vi framme snart?" "Hur långt är det kvar?" m.m. Hahaha!

Nej nu ska jag faktiskt gå och sova! Ganska tidigt, men jag sov typ inget i natten som var, jag vet inte varför... Så det ska bli skönt att krypa ner i sin varma och goa säng, för näst sista gången på 1 vecka, hihi.

Imorogn ska jag iallfall träffa mina vänner, ska bli skoj, men sen blir det ju ett litet farväl... Min goda vän JULIA, som tycker att jag dissa henne för att jag inte hade pengar på mobilen och såg inte det förrns typ efter lunch, typ vid 2 tiden, hon ska iallafall åka till Paris på lördag och hon kommer ha det bäst! Och Emilia och Felicia får väll ha det skönt här i Sverige, båda dem har ju varit utomlands, Fiffi i Italien och Emilia i USA, nu är det min och Julias tur, tihi!

Nej nu mpste jag gå! Vi hörs imorgon, natti! ♥

VarmVarm dag!

God eftermiddag kära blogg-läsare!♥

Kom typ precis hem från Emilia. Vi satt ute och solade, käka glass, titta lite bilder på datorn och sist men inte minst, vi drack vatten! Åh, ni ska bara veta hur gott det var, eftersom det är så himla varmt så blir jag typ beroende av vatten. Vi hade iallfall skoj, och vi ska ses imorgon med!

Nu ska jag iväg till farmor och farfar, så jag får skriva mer sen, vi hörs senare, xoxo!

Ny bikini

Hej på er!

Idag har jag varit på stan med mamma en sväng, blev en ny bikini inför resan från hm, har tittat på den länge och nu köpte jag den!

Nu ska jag dra till Emilia och möta upp henne, vi hörs kanske senare, byee!♥

Telefonrekord

Hej!

Nu har jag precis snackat med min saknade Sofie i telefon, 1 timma och 15 min, hehe... Men så får det bli om man inte bor så nära varandra, och jag tycker Moa och alla andra också ska ringa mig!

Idag har jag mest slappat, mormor och kussinerna kom hit några timmar på eftermiddagen. Vi hade skojskoj!

Felicia, om du ser det här, så kan du väll logga in på msn, eftersom din mobil är paj så får jag inte tag på dig!

Nej nu ska jag gå och se på TV, vi hörs senare, puss! 

Turkiet 09!

Hej på er!

Jag åker till Turkiet på fredag, fatta!! Är så himla glad ska ni veta, hihi. Blir borta i en vecka, så jag kan inte blogga på 1 vecka... Men jag längtar sjukt mycket! Jag var ju där 05, och vi ska typ till samma ställe igen, Antalya, jätte fint! ♥


Måste gå och sova nu, är mega trött, uppdaterar bättre imorgon, lovar, natti!

11.21

Godmorgon på er, eller god förmiddag?

Jag vet att det har varit dåligt med uppdatering, men jag har bara inte hunnit...
Nu har jag precis duschat och ska dra till min saknade Emilia om 5 min.

Vi hörs och syns, pusss!

Orsa 09, så himla roligt!

Hejsan på er!

Nu är jag hemma! Kan säga att det varit en jävla bra vecka. Shit vad roligt jag har haft! Bortsätt från igår (fredag). Jag ska berätta lite om  veckan.

Åkte dit i söndas. Hade dock ingen träning då, kom på eftermiddagen.
Så jag åkte 3 is pass om dagen, 1 off ice, 1 dans. Jätte roligt!
plus att jag hamnade i världens bästa grupp. Vansbro tjejer, så jävla bra humor och skojig dialekt och gryyyyymt snälla. Vi har haft så himla roligt, saknar dom redan!
Sen har jag så klart också vart med Josefine och Angelica, men vi hamnade inte i samma grupp...
Jag tränade för en engelsk tränare, David. Jätte bra, ganska så rolig, haha.
Åkte och badade om kvällarna nere vid campingen, och sen blev det att krypa ner i säng. Man va så himla trött!
Maten var super duper god faktiskt. Angelica brukar säga att jag är kräsen, men jag åt jätte mycket!
Vi spelade även jätte mycket kort och åt glass, hihi. Det var fett varmt! Så varmt att man inte kunde vara ute...

Men igår hände ju nått... Jag ramlade på armen och fick jätte ont! Så jag gick till "lägerföräldrarna" och bad dem titta på det, och dom sa att det kunde vara en spricka i armen¨och att jag behövde åka till Akuten på mora lasarett (var där på sportlovet också, då jag hade fått en hjärnskakning). Jag började ju förstås stor grina och bad om att slippa. Men dom ville att jag skulle åka upp iallfall, så jag ringde mamma och berättade för henne vad som hade hänt.
Hon tyckte att jag skulle åka upp till mora, så då bestämde jag mig för att göra det.
Jag och Malin (en läger förälder, tack så hemskt mycket för all hjälp!) åkte dit på direkten och jag skickades in till röntgen. Hade jätte ont, ändå var jag ner proppad med värk-tabletter och Voltaren salva.

Sen började väntan... Jag tror vi satt där i typ 2,5 timma och väntade på svar. Satt och läste, sen gick jag ut och ringde lite och så. Moa, Sofie, Josefine och Lisa var jätte oroliga (Vansbro tjejerna) och sms:ade hela tiden, haha. När jag stod där ute kom helt plötsligt Malin ut och hoppade och sa att jag äntligen fick träffa en läkare! Jag blev såklart jätte glad, men jätteeeee nervös...
När jag kom in i "läkar rummet", kom en läkare och berättade att det inte var en skelett skada och jag blev så himla glad! Han tittade och kände lite på armen (tabletten hade gått ur så jag hade jäklit ont!) och sen sa han att om jag fick feber eller fick ännu ondare måste jag åka in till akuten igen, om det var nått annat (hoppas värkligen inte) men att jag kunde åka tillbaka till skolan på direkten.
Så jag och Malin åkte tillbaka, då jag fick äta middag (hade inte ätit eller druckit på 7 timmar) och sen så köpte jag lite godis som jag kunde snaska på så att jag kunde lugna ner mig, haha.
Så det var en jävla dag kan man säga.
Men nu går jag på värktabletter och jag har grymt ont + att min arm är helt blå...

Men nu är jag äntligen hemma. Ska snart gå och sova, är jätte trött!

Min Emilia har kommit hem nu! Wihii, har saknat henne så himla grymt mycket! Hon ringde mig i torsdas, vi snacka lite och jag fick reda på lite tråkiga saker... men jag vet att hon kommer att få det bäst! Vi bestämde för att ses på måndag, ska bli så himla roligt!

Förresten! JAG HAR FÅTT HELT NYA SKRIDSKOR! Jippiii, mina föräldrar är bara sååååå bäst! När dom kom och hämtade mig uppe i orsa idag, så skulle vi bara kika in i Teijas Skateshop. Men då började vi testa skridskor, och skenor, och sen så köpte dom det till mig!!! tack så hemskt mycket! men dom kommer inte förrns om typ 1,5 vecka eller så, dom måste monteras först, tihi. Men snart ska jag ju på läger igen, i västerås, och då ska dom vara klara att köra på, lääängtar!

Nej nu ska jag nog gå och titta på film med min bror, puss hej!
PS. Har saknat er och bloggen grymt mycket!

RSS 2.0