090430 - Valborg

Hej alla!

Förlåt att det har varit dålig uppdatering idag, men som vanligt så har jag haft fullt upp!
Slutade skolan vid tre men stanna kvar i typ fem minuter med vännerna innan man stack hem och bytte om. Efter det kom farfar och hämtade mig och bror och så åkte vi hem till farmor och farfar och fiarade valborg men en egen liten brasa. Riktigt roligt, som vanligt! Haha, jag grilla korv i brasan, och den blev mums mums. Även tvilling kusinerna var där, fem år och riktigt busiga, hehe. Jag blåste såpbubblor, och dom skulle slå sönder dom och det tyckte dom var jätte roligt, haha! Sen, när brasan brunnit ner, åkte vi hem en snabbis. Jag byte om lite och fixade till mig, innan vi cyklade till djäkneberget lite innan nio. Jag var först där, men sen kom det mer och mer folk. Tillslut var vi ganska många, och hade grymt roligt. Gick omkring och snacka och bara chilla, plus gooodis!

Var där till typ tio, då mamma och pappa ringde och sa att vi skulle hem, blev inte så länge, men men... Så nu sitter jag här och tråkar och inte gör nått, eller jo, jag skriver ju här och käkar lite godis, men jag räknade inte med det, hehe!

Imorgon ska det bli roligast! Ska till löga med vännerna och typ sola hela dagen (såvida det blir fint väder), Julia ville typ grilla, så vi får se vad som blir av med den saken. Så det blir väll att först ta sovmorgon, sen upp och fixa sig + frukost. Därefter ringa till alla (haha) och bestämma.
Så jag ska nog inte vara uppe så jätte länge idag.
 
Jag har typ börjat få problem med andningen, hosta och så piper det när jag andas. Jag har astma och pollen, så jag hoppas inte det är något annat utom det och att det snart ska försvinna. Har hostat jätte mycket idag och typ fick ta tablett i skolan...

Usch, jag luktar typ, hmm, majbrasa? Måste nog duscha innan jag går och lägger mig, annars får det bli imorgonbitti. Måste även städa mitt stökiga rum, ser seriöst ut som en svinstia, haha!

Nej nu har jag märkt att jag har mycket att göra, vi hörs imorgon!

Xoxo, O!

Skolan

God morgon alla kära läsare!

Nu är klockan tio i åtta, så jag ska strax cykla till skolan. Har svenska som första lektion, det blir att jobba med redovisningen, ganska roligt faktiskt! Sen så kommer nog skoldagen rulla på ganska snabbt.

Idag verkar det bli fint väder! Skönt. Men jag tycker synd om Emilia som får sitta inne och vara sjuk, krya!

Nej nu måste jag dra, om jag inte ska komma försent!

Puss och kram, O!

090429

God kväll!

Här sitter jag, helt ny duschad och trött. Har typ städat mitt rum lite, fick värsta rycken och fick för mig att jag skulle städa inför imorgon, fast jag inte ens ska vara hemma? Haha. Jag kommer att ha roligast imorgonkväll. Först ska jag till farmor och farfar för dom har en egen brasa, det är fett kul! Min brorsa och jag stoppar in pinnar å så, och då brinner dom upp å jaa! Haha. Sen blir det att gå till djäkneberget vid nio, träffa en massa folk? Sms:a vem som är där.

Min dag har varit bra, ganska mycket träning. Sprang 2,5 med skolan (runt svartån) på 15.10, vilket inte är min bästa tid precis... Men jag var först in av alla tjejer, så ganska nöjd är jag iallafall. Sen så var det ju träning nu i eftermiddags på björnön. Sprang typ 1 km, sen var det en massa staffetter och styrketräning som var nice.

När jag kom hem från träningen, så käka jag, sen till inter sport med familjen. Skulle köpa sånt där knäskydd eller vad det kallas? Jag har typ jätte ont i knäet, så vi skulle testa med det. Så nu har jag gått runt lite med de och så, och det verkar faktiskt fungera. Jag vet jju inte änn, eftersom jag inte har tränat med det, men jag tror det kommer bli bättre, eller, jag hoppas!

Fick reda på att Emilia var sjuk för ett tag sen... Hon var i skolan och så, men var jätte förkyld och sånt. Sen sa hon typ att hon hade hög feber och allt, stackare! Krya på dej!

Nu sitter jag och planerar för morgon dagen, någon som vet vilket väder det ska bli? Jag hoppas det blir soligt och varmt.

Förresten, jag är skiiit glad! Twilight filmen kom ut i affärerna idag, jippiiii! Ska köpa den så fort jag kan. Vill se den NU!


Nej nu måste jag städa klart i mitt rum, vi hörs och syns imorgon kära läsare!

Många kramar, O!


Min morgon

God morgon!

Är ni vakna? Jag gick upp vid strax efter sju imorse, men drog mig lite och låg kvar i sägen i typ en kvart, sköönt. Nu har jag precis fixat klart mig, men jag måste bädda sängen snart... Sen så ringer väll Emilia om en stund I think. Jag börjar jju inte förrns halv tio idag, jippi! Så nu ska jag bara slappa en stund.

Det blir typ solglasögon idag med, men jag ska försöka att inte ha på mig dom hela dagen. Haha, det är några i typ parallel klassen som håller på att segar med mig. Haha, dom vet inget, så skaffa er ett liv! Haha, jjag får värsta skrattattacken när dom håller på sådär, haha!


Typ i veckan så har det stått att det ska bli regn idag, så jag kollade i VLT, men det skulle visst inte bli det, skööönt! Nu cill jag värkligen att det ska bli sommar och att vi ska få sommar lov. För då ska det bli en massa kuliga saker!

Nej nu måste jag nog bädda sängen innan Emilia ringer, vi hörs sen i eftermiddag efter min träning!

Have a nice day, O!

Det gick bra.

Hej på er igen!

Nu är konserten avklarad, jippi! Gick väll ganska skapligt, förutom att jag höll på att somna när vi satt ner, haha, typiskt mig? Julia, jag och fiffi satt typ och dryga med varandra, hehe...

Så nu har vi sovmorgon till halv tio imorgon, så himla skönt asså! Kommer sova till typ åtta, haha. Så jag hinner nog uppdatera något imorgon, vilket är mycket bra faktiskt. Men sen berättade vår kör lärare att vi ska sjunga i skolan på torsdag! Jag ba; NOOOOOOO! Haha, jag vill verkligen inte, kommer att skämas ihjäl. Ska vara ute och sjunga också, på skolgården! SHIT säger jag bara....

Sen så har jag kommit på att Fiffi och jag ska börja öva gitarr tillsammans typ, vi ska träna på en låt, sen ska vi spela upp den, yeeehhh, haha! Jag är smaaart, näästan...

Nej nu måste jag gå och käka, men jag är inte hungrig... Aja, vi hörs antingen lite senare ikväll eller imorgon bitti!

Trevlig kväll, O!

Kvällen

Hej igen!

Nu har jag typ fixat klart mig, eller jaa, jag är faktiskt klar!

Jag skulle möta Emilia uppe vid ica vid sex ikväll, sen så cyklar vi tillsammans till ansgars (där vi ska ha konserten). Haha, jag kommer säkert att paja min frilla som jag har hållit på med nu i typ, hmm, 30-40 min...!

Jaja, jag ska vara försiktig, I promise! Men vi hörs ikväll!

Jag innan konserten!
Jag innför kvällen!

Puss och kram, O!

Konsert ikväll...

Hejsan!

Nu har jag slutat för dagen, eller vi ska ha konsert ikväll... Har typ haft repetition hela eftermiddagen, drygt.
På förmiddagen var det typ vanligt, inget speciellt som hände? Inte vad jag kommer ihåg iallafall...

Nu sitter jag iallafall här och tråkar. Snart ska jag nog byta om och sminka om mig... Och sen måste jag ju käka. Skulle tillbaka typ kvart över sex, men jag drar nog strax efter sex. Jag bor ju ganska nära, typ tre minuter ifrån, men jag vill inte komma försent, hehe.

Om jag hinner så uppdaterar jag senare ikväll, vi hörs!

Hej då, O!

Arg!

Hello again!

Duschade för en stund sen, och det var jätte skönt. Ögonen blev inte lika röda efter, jippi!
Nu sitter jag här ochh tänker på morgondagen... Vi ska ju ha konsert, men jag orkar inte, och det kommer inte bli så bra uppdaterat, tyvärr...
Har köpt en vit tröja från H&M som jag ska ha, sen blir det nog mina svarta shorts och ett par tights under, för man måste vara hel svart nedtill... Jag tycker det är sjukt att man inte får ha linne! Herregud, det är ju vår! Och säg en tjej som inte har ett vitt linne? Nu var jag tvungen att köpa en ny tröja, för att man inte fick ha linne! Åhh, segt! Jag älskar ju att shoppa, som alla vet, men inte att shoppa när jag måste, typ bestämt att jag måste köpa bla bla bla typ. Då kan jag inte hitta, utan jag köper när jag hittar något jag vill ha!
Ska ha mitt gröna hårband på mig, michis och jag kommer självklart att vara coolast, hehe...

Nej nu ska jag stänga av datorn innan pappa är tvungen att säga till mig igen.

God natt, sov gott, O!


090427

Hej!

Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår kväll... Efter wipeput var jag så trött och hade stängt av datorn, så den blev aldrig påsatt.

Dagen har inte varit speciellt bra om man säger så... Mina ögon sväller igen och blir helt röda, det är jätte jobbigt! Så jag gick med solglasögon hela dagen, hehe, lite segt men... Sen märkte jag att min gräspollen också har kommit nu, åhh, typiskt, jag orkar inte med nå mer allergier! Men mina tabletter ska nog börja göra så att jag mår bättre snart. Jag har ju liksom vart allergisk sen jag var sex år...

Annars har väll dagen varit bra! Träningen gick väll ganska bra, förutom min allergi. Sprang intervaller typ i en timma, sen stretcha.

Nu sitter jag här och skriver, men mamma säger att jag ska hoppa in i duschen så jag ska väll aldeles strax göra det...

Hehe, pratar med Emilia nu. Så det dröjer nog en stund innan jag blir klar, yey!

Ses sen!

Have a nice time, O!

Lillen

Hej på er!

Nu sitter jag vid lillen och skriver, hehe. Det är ganska svårt att skriva för att tangentbordet är mini!
Nu har typ alla gäster åkt hem, bara Pontus och Simon kvar.

Men nu orkar jag inte skriva mer...

Se U later, O!

Gäster!

Hej på er!

Nu har vi gäster! Typ halva släkten är här, hehe. Men alla sitter ute och fikar, men jag är inne för att mina ögon svider och är röda... Jobbigt, menmen...

Det gick bra idag på träningen, men det var riktigt jobbigt! Körde cirkel träning typ halva träningen och typ på en såndär steep up bräda eller vad det nu kallas? Det var roligt och skönt iallafall.
Pappa skjutsa och hämta mig efter träningen idag, det är ju nere på stan, men jag hade röda ögon och så skulle gästerna komma typ en timma efter jag hade slutat och då skulle det bli så stressigt.
När jag kom hem, vid ca fem i halv två, hoppa jag in i duschen och efter det käka jag lite lunch.

Nu sitter jag här och är trött. Ska nog snart gå ut igen, för mina ögon har blivit bättre. Jippi!
Men det är inte alls lika fint väder idag som igår... Ganska molningt och blåsigt, hoppas det blir bättre tills imorgon.

Nej nu ska jag gå, vi hörs nog efter One tree hill ikväll!

Bye bye, O!


Eli Mattson

Den här är också mega bra, en cover av Eli Mattson



Eli Mattson - Walking in Memphis


Natti natti, O!

Walking in Memphis

Den här låten är jätte bra, det är inte orginal låten, för den hittar jag inte... Men den här är riktigt bra!




Walking in Memphis - Cher vs Marc Cohn

Nu ska jag snart stänga av datorn, så vi hörs imorgon kära läsare!


God natt, O!

Morgon dagen.

Hello!

Har precis ätit nu. Det blev tacos och det var mums!
Sen så visade jag mamma mitt skavsår, och hon sa att det skulle bli svårt för mig att träna imorgon... Åhh! Nu blir jag sur! Jag vill verkligen träna, så därför ska inget få komma imellan, moahah! Haha, nej, men jag ska kämpa mitt bästa.

Efter träningen imorgon så får vi gäster, eftersom att pappa fyllde år igår! Det blir nog lite fika och så, roligt! Så det kanske inte kommer bli så bra med uppdatering imorgon, därför förvarnar jag er, hehe. Men jag ska försöka så gått jag kan, och sen, klockan sex, så är det ju One tree hill. Och det är ju helt oaceptabelt att missa! Så det blir nog en full spekad dag imorrgon.

Vi hörs sen!

Kramar, O!

090425

Hej på er!

Faktiskt så sitter jag inne... Mina ögon har svält upp så mycket att jag var tvunngen att cykla hem från Julia, dom rann och var jätte röda! Kunde knappt cykla, så nu för tiden är solglasögon ett måste! Och jag har ju två par ganska snygga, så det kanske inte blir så jätte hemskt hehe...

Dagen kunde inte bli bättre än såhär! Helt otroligt underbar!
Efter jag lagt in det senaste inlägget, cyklade jag ner på stan och träffa Julia.
Vi började med att gå och köpa mat inne på zigma, pasta sallad, men vi tog med oss så att vi kunde sitta ute och käka. Vi satte oss ute på torget och solade medans vi åt, men efter en stund så flyttade vi till ett annat ställe för dom som satt bredvis oss började röka... Då gick vi istället och satte oss utan för H&M, satt där i nästan fyrtio minuter och snacka och sola. Grymt skönt!
Men sen så var vi tvugna att röra på oss, så vi gick in på en massa affärer och testade massor av kläder.
Jag hittade en jätte söt liten vit top från H&M, men köpte den inte... Om jag fortfarande vill ha den imorrn, så åker jag ner då och köper den.
Hittade även ett par skit snygga grek/galdiator sandaler från ryns! Så nu måste mamma och jag ner på stan och kika på dem.
När vi tillslut inte orkade mer, så gick vi och satte oss i solen. Det var riktigt varmt och skönt. Men när vi ´tröttnade på det också, så cyklade vi hem till Julia.

Vi gjorde inget speciellt, tog lite kort, ute och hoppa studsmatta m.m.  Men sen var jag ju tvungen att åka hem, eftersom jag inte kunde titta och det gjorde otroligt ont!
Det är så himla jobbigt med pollen. Man vet inte vad man ska göra, finns heller inget att göra när den väll kommer...

Jag fick även skoskav av mina ballerina, så jag har en stor blåsa på hälen... Åhh, jag vet inte vad jag ska göra! Fick ta av mig skon sista biten på hemvägen.

Nu ska vi snart käka, tror att det blir tacos. Mamma vill att jag ska hjälpa till, men jag orkar inte, så jag sitter här istället, hehe. Men jag ska nog snart gå ner. Och lite senare ikväll så blir det Americans Funniest Home Video, hahaha, så himla roligt att man dör av skratt!

Vi hörs nog lite senare ikväll.

Ha en trevlig kväll, O!


Stan med Julia!

Hej igen!

Nu ska jag snart till stan och träffa bästa Julia! Vi ska ha roligast.
Har precis kommit in från att ha fikat lite utomhus, grannarna bjöd oss, det var jätte gott! Men jag började nysa och jag kände att mina ögon snart skulle svullna upp, så jag gick in istället.
Sitter och lysskar på Heaven 911, som jag la upp igår, och gråter. Jag kan inte ro för det, det bara blir så...

Men nu ska jag packa min väska och sedan cykla ner på stan och glömma allt sorligt och ha riktigt roligt istället! Själv tycker jag det låter jätte skönt. Ska försöka få lite sol på kinderna och benen nu eftersom jag är ganska belk och på konserten på tisdag så ska jag ha ett grönt hårband och då kommer hela mitt ansikte bli grönt, hehe...

Vi hörs nog inte på några timmar, så det blir nog någon gång fram på eftermiddagen/kvällen.

Xoxo, O!

God morgon!

God morgon!

Nu sitter jag här vid lillen och skriver på lillen, hehe! Den är fett bra men det är så små bokstäver att det är svårt att skriva, hehe... Men annars fungerar den super bra!
Idag är det jätte fint väder, jag ser inte ett ända moln på himlen och varmt är det fast klockan bara är nio! Så det här blir nog en sjön dag.

Nej nu ska jag gå och käka frukost, sen skulle Julia ringa!

Vi hörs senare.

Hälsningar, O!


Heaven 911

Hej på er!

Nu är klockan elva och jag sitter ich lyssnar på World Trade Center låtar, kan inte hålla mig för tårar, det går inte!
Har typ gjort det hela kvällen... Jag är helt beroende av sorliga saker nu!

Men nu ska jag snart gå och sova, för imorgon kanske jag skulle till löga och sola med Julia!



DJ Cammy-Daddy I miss yoy heaven 911

Skit fin och sorlig låt!

Vi hörs imorrn!

Puss och kram, O!


World Trade Center, en sorlig historia

Hej på er igen!

Nu har jag börjat hitta fakta om World Trade Center. Jag har aldrig liksom tänkt på det, men nu, det är så hemskt att jag börja gråta. Det är ju hemskt! Hur (förlåt) faan kan man göra något sånt? Tänk så många som förlora sina liv den dagen, så många som förlora en familje medlemm, så otroligt många som förlora vänner och bekanta. Det var 2 193 civila som dog, 265 flygpassagerare förlorade livet, 343 brandmän och 60 poliser tog sina sista andetag. Det var 10 000 människor som var nedbrända eller nått sånt, som inte gick att identifiera.

Det är så hemskt att jag mår illa och vill gråta, men jag ska inte göra det... Nu är jag nedstämd och kommer vara det hela kvällen, hur kan man vara så ond att döda en massa oskyldiga människor? Eller, männsikor överhuvudtager, vad de än har gjort, så är dom inte värda att dö! Det är nog den värsta dommen man kan få.

Jag är glad att jag valde det här ämnet, så att alla förstår hur hemsk världen egentligen är ibland. Vi brukar inte bry oss, men det är så hemskt att jag tycker alla iallafall bör veta om det och vara medveten om sånt... Kanske låter knäppt, men det är min åsikt.


11 September, terroristattackerna mot World Trade Center


Den 11 September 2001, 110901, Den dagen som aldrig kommer att glömmas bort,
En dag som vi alltid kommer att minnas,
En dag som alltid kommer att pratas om,
En dag som flera tusen människor dog helt oskyldiga,
Den dagen då 2 flygplan, som bemannats av terrorister, krachade med flit in i,

World Trade Center


Den här historien är en verklig och sorlig berättelse, som vi inte kunde stoppa eller ändra på.


/O

090424

God eftermiddag på er!

Min dag har varit bra och rolig. Skolan var OK, skrattade ganska mycket hela dagen, haha! Fiffi och jag blev som galna på bilden. Resultatet på fysikprovet vi hade i onsdags las även ut på school soft. Jag blev godkänd med dom fina poängen 23/26. Är riktigt nöjd!

Idag har det varit jätte varmt och soligt! Var ute och solade på rasterna så man får lite färg på kinderna, hehe... Men jag fick värsta pollenattacken på lunchrasten. Kunde inte ens titta och mina ögon rann, så jag fick gå in och hämta solglassögonen... Jobbigt, men så är det!

När vi hade slutat alla lektioner för dagen, så cyklade jag och Emilia hem. Hon cykla hem till sig, och jag till mig. Vi brukar cykla till och från skolan eftersom vi bor nära varandra! Vi skratta och prata heeela vägen hem.

När jag väll kom hem, så testade jag lill-datorn. Den är väldigt liten, men bra! Det ända som är lite dåligt är att det inte är windows vista. Men det är ju inte hela världen, det hade bara vart ett litet plus om det hade vart det, hehe...

Nu sitter jag här och tråkar, egentligen så borde jag vara ute, men jag orkar inte, haha! Jag vet liksom inte vad jag skulle göra då. Nu sitter jag typ och letar lite fakta om World Trade Center, ska ha föredrag om det i skolan. Jag tycker faktiskt, för en gångs skull, det ska bli ganska roligt att göra föredrag. Jag kommer ihåg när fiffi och jag gjorde om Titanic i femman, och det gick ju mega bra! Så jag hoppas att det går lika bra nu, hehe...

Idag ska vi grilla eftersom att pappa fyller år, jag ville äta på resturang, men det var tyvärr inte jag som bestämde, hehe... Så jag ska väll snart gå ut och hjälpa till med det.

Åhh, det känns som om det här kommer bli en mega bra helg! Solen skiner och det skulle visst bli ännu varmare imorgon. Blir nog att sola, är lika bra att passa på nu när det är sol och varmt, man vet ju aldrig när det försvinner...

Och nu får jag skuldkänslor för att jag inte är ute... Så jag ska nog byta om, sätta på mig vad som helst förrutom svarta tights och en svart kjol! Ska nog sätta på mig mina älskade vita Vicktoria Beckham byxor och den nya vita t-shirten jag har på mig nu.

Vi hörs väll senare ikväll då det kommer ett litet inlägg från lillen (mini-pc:n, kommer att kalla den lillen eftersom det är lättare, hehe)!

See U later, O!

Grattis pappa!

God morgon!

Nu har jag nästan fixat klart mig, sen ska jag dra till skolan. Men jag tänkte bara säga grattis här till min pappa som fyller år idag! Grattis!

Och igår kom mini pc:n, vet inte om jag berättade det, men pappa bestälde en till hela familjen, jippi! Men jag hann inte testa den igår, så det blir väll kvällens projekt, hehe...

Jaja, nu måste jag faktiskt slänga på mig lite smink och sen dra till skolan. Uppdatering kommer senare!

Puss och kram, O!


Outfit

Dagens outfit:

Dagens outfit

Jeans jacka - Vero Moda
Tröja - H&M
Midjekjol - Indiska
Kofta - H&M
Tights - H&M
Halsduk - privat
Armband - Åhléns
Örhängen - Guldfynd
Vita tygskor - Stadium

090423

Hej på er!

Förlåt att det har varit segt med uppdateringen idag, men dagen har varit full spikad från morgon till kväll!

Imorrse så gick jag upp, fixa mig, plugga lite extra på provet och sen så stack jag till skolan.
Det var faktiskt ganska okej i skolan idag. Provet gick väll ganska bra, och SO:n var bara i typ tjugo minuter, men den skulle ha vart i sjuttio, hehe...

Stack ner på stan med coolaste. Hade roligt värre! Jag blev flum och jag och Emilia dog nästan av skratt, haha!
Sen skulle Emilia pumpa sin cykel, hon ba; Det här kan jag, min pappa har lärt mig.
Sen ba; poff!
Och den där ventilen? typ flög iväg och Emilia fick värsta punkan och jag fick lägga mig på marken av skratt. Vi fick ju inte ihop allt, såna mekaniker vi är, men tillslut kom en kille och hjälpte oss, haha!
Dagens inköp:
Vit tröja - H&M
Paket till pappa
Bagguett till mamma

Sen bestämde Julia, jag och Emilia att vi skulle gå på konsert så det var bara att cykla hem, käka snabbt, fixa pengar och cykla tillbaka till stan. Det var på fryx, Linnéa och Anna var ju med! Duktiga var dom iallafall.

Efter det så cyklade jag hem, och nu sitter jag här! Är riktigt trött, dagen har varit jobbigjobbig! Så jag ska nog snart sätta på mig pjamasen och bara mysa vid tv:n.

Vi hörs kanske lite senare, eller imorrn!

Xoxo, O!

090422

Hej på er, eller kan man skriva god kväll?

Nu har jag precis duschat. Gjorde en hårinpackning, så det tog lite längre tid, men håret känns riktigt skönt faktiskt!

Jaa, nu är det så att jag kanske får tandställning! Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen... Det är ju skönt att få fina tänder men jag vill inte ha tandställning, haha! Men det dröjer typ en-två år innan jag blir kallad för att få den, så det känns ju lite skönt.

Annars har min dag varit bra! Hade fysikprov som faktiskt var ganska lätt, tycker jag... Så man fick extra lång rast. Fiffi och jag var i kafeterian en stund och skratta, men vi var ute de mesta av tiden.
Efter skolan så gick jag hem, hade ju ingen cykel... Men snälla Emilia och Emma cyklade ju sakta vid min sida!
När jag kom hem så åt jag lite, pluggade lite till engelska provet imorgon och bytte om. Sen blev det träning på björnön!
Träningen gick väll sådär... Sprang 2,5 igen, men min pollen allergi blev så jobbig att jag knappt kunde andas, buhu... Jag lärde mig även att gå ner i brygga uppifrån. Bara med en hand i taget, men det är ju en bra början? Men det var har-bajs på hela gräsmattan så man var helt skitig efteråt, haha!

Nu sitter jag här i en fåtölj och bloggar. Egentligen så behöver jag ju plugga, men jag orkar inte och det här är roligare, hehe...

Det börjar faktiskt bli fint väder nu. Skönt! Men det är inte så varmt...

Nu sitter jag och pratar med morfar i telefon!

Vi hörs nog lite senare ikväll!

Bye bye, O!


Tandläkaren om tio minuter...

God morgon!

Nu ska jag snart till tandläkaren... Mamma kommer och hämtar mig om typ tio minuter, så jag är lite nervös, hehe...
Jag gick upp redan halv sju, den tiden brukar jag gå upp, men nu hade jag ju sovmorgon, hade typ kunnat sova till efter sju! Men eftersom vi har prov idag så gick jag upp och plugga lite, hehe.

Jaja, nu måste jag stänga av datorn, vi hörs i eftermiddag, men jag har träning direkt efter skolan, så vi hörs efter det!

Många kramar, O!

Trött

Hej igen!

Nu har jag precis drukit lite te och ätit en macka. Gott!
Men jag är inte klar med pluggandet än... Och ändå skriver jag här? Hehe...
Jag har inte ens börjat med engelskan... Jaja, jag får väll träna desto mer på det imorrn.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, jag vet, klockan är bara nio, men jag är mega trött och har ringar under ögonen!
Men jag kanske får lite sovmorgon imorrn, för jag ska jag till tandläkare, läskigt! Jag hatar när någon håller på att titta i min mun! Det är blää...

Jaja. vi hörs väll imorgon, natti natti!

Xoxo, O!


090421

Hello!

Jag är trött idag! Vill bara sova. Men miin dag har varit bra faktiskt.
Skola, inte så jätte roligt, hehe...
Sen så ner på stan en stund med F och E, skulle titta på tröja från Gina, alla måste typ ha en vit tröja på konserten nästa vecka så jag titta på en där... Men jag köpte den inte, får se om jag gör det sen, kanske på torsdag.
Jaja. sen skulle F på piano så jag och E gick hem till henne och plugga fysik och E var barnvakt till A, roligt roligt!
Sen skulle jag hem vid sex, kom hem, åt medans jag tittade i språkrese tidningen, igen... Och nu sitter jag här! Egentligen så borde jag sitta och plugga nu, men jag skulle bara ta en liten paus, ska snart börja.
Har fysikprov imorgon och engelskaprov på torsdag... Jobbigt! Men men...

Hihi, inatt så sov jag på hela min säng eller vad man ska säga? Jag drog ut den så att det blev en "dubbel säng". Haha, jag sov iallafall skönt. Det är väll det som är meningen, hihi?

Sen så måste jag fixa mina naglar! Men jag orkar inte... Jaja, jag måste iallafall...

Imorrse så satt jag och stretcha i typ femton minuter innan skolan för jag har så himla mycket tränings värk! Det jag skit ont, men det är ändå ganska sköt, hehe... Sen så gick jag till Emilia och hon kunde inte låsa sin dörr, så jag fick komma upp och hjälpa henne.

Nej nu måste jag fixa en massa andra saker, vi hörs senare ikväll, kommer ni tillbaka då?

Kramar O!


090420

Hej igen!

Nu är jag hemma igen. Har precis ätit och nu är jag sjukt trött och har träingsvärk i hela kroppen! Åhh, mina ben håller på att gå av seriöst! Måste stretcha lite mer tror jag, men de får bli senare...

Annars har min dag varit bra! Ganska lugn måndag, eller?

Haha, vi har idrott som sista lektion, så jag bytte inte om när jag skulle hem eftersom att jag skulle ut och träna igen, haha, så jag cyklade i bara shorts. Och sen hade jag på mig dom när jag cyklade till träningen också, men när jag skulle hem kännde jag hur kallt det var. Jag höll på att frysa ihjäl! Försökte cykla så snabbt som möljigt, delvis för att komma hem så snabbt som möjligt men mest för att röra på mina stel frusna ben. Jaja, när jag koom hem så fick jag varm mat, då blev det bättre!

På träningen så skulle vi springa 2,5 på tid. Jag fick tiden 14,58. Ganska nöjd faktiskt, eftersom jag har problem med pollen nu också... Haha, men det var de att jag inte orkade röra på mig sen, och så skulle vi börja hoppa och sen gå ner i brygga uppifrån! Orkade inte röra mig efter det, hehe...

När jag kom hem så märkte jag att språkrese tidningen hade kommit! Jag tror, eller vill och ska åka på språkresa nästa sommar. Men jag vet inte vart jag ska åka! Helst skulle jag vilja till USA, men det får jag tyvärr inte för mina föräldrar haha!
Men annars så vill jag åka till Malta eller England, vad tycker ni?
Jaja, jag behöver faktiskt inte bästämma mig nu, hehe...

Men måste gå och duscha nu, vi hörs lite senare ikväll!

Snyggt och gott armband jag hade på mig idag!
Coolt och gott armband jag hade på mig idag!

Se U later, O!

Snabb inlägg

Hello på er!

Kan egentligen inte skriva nu, ska iväg och träna om en liten stund, men jag var bara tvngen att skrive ett litet inlägg!
Mina ben är helt slut och nu ska jag cykla till Rocklunda, träna i en och en halv timma där, sen sykla hem! Jag kommer inte att orka, haha!
Plus att jag har jätte ont i axeln. vet inte vad jag har gjort...

Jaja, jag får skriva mer om dagen senare ikväll. Kanske inte hinner skriva på direkten för jag måste plugga.... Men jag lovar att det kommer sen!

Puss hej leverpastej, O!

Gossip Girl

Nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, det är reklam just nu, men det börjar snart igen.
Jag hatar reklamer! Alltid lika reklamer och alltid lika tråkiga. Kunde dom inte göra lite mer Kavli räk/ost reklamer istället? Haha, dom är sååå bra, skrattar alltid!
Vad gör ni?
Snart kommer mamma hem och ska popa popcorn till mig, smaski!

Nej nu börjar det när som helst, hörs senare!

Xoxo, O!


Hopprep

Nu har jag precis varit ute och hoppat hopprep, haha! På testen vi hade idag, så skulle man hoppa så många hopp som möjligt påen minut, jag klara bara 119 stycken (inge bra...) Så nu håller jag på att träna, och det går Mycket bättre med mitt eget hopprep (hade glömt, fick låna ett) Jag klarade typ 130 sen, ganska så mycket bättre faktiskt. Så nästa gång det blir test ska jag slå mitt rekord, hehe...

Nu sitter jag och lyssnar på Elsewhere igen, hihi!

Vi hörs senare, bye bye!


En ännu mer Mini-Olivia
En minimini-Olivia.

Hälsningar O!

090419

Hej på er alla!

Jag har inte hunnit skriva än och det beror på att jag har haft mycket att göra. Vaknade vid 10 imorrse, SHIT säger jag bara! Det här är ju läskigt, jag har typ aldrig gjort det förrut! Mamma, pappa och bror kom hem strax efter tolv igår, då fixade jag mig, litelite datan och sen sova.

Pappa väckte mig 10 imorrse, då blev jag helt tokig! Vet ni vad han sa?
"Olivia, du måste gå upp nu, din träning börjar om en timma"
Jag ba shit!
Eftersom det va nere på Enjoy (ligger inne i punkt) så skulle jag cykla tjugo i. Jag hade alltså fyrtio minuter på mig att: äta frukos, klä på mig, borsta tänderna+fixa håret, packa mina saker. Och såklart, så kom jag inte iväg förrän tio i!
Jag var skit stressad och arg för att dom inte hade väckt mig tidigare. Men när jag väll var på enjoy (kom några minuter försent) så gick det bra. Det var lite jobbigt men skönt, höll typ på med några tester man skulle göra.
Imorgon så är det träing igen på Rocklunda. Då ska vi springa spåret och typ nått mera.

Nu har jag precis ätit. Ska snart hoppa in i duschen och ta en lååång vaaarm dusch! Sen måste jag plugga lite, ska ha två prov den här veckan+ en massa läxor! Och imorgon hinner jag inte plugga så mycket, och inte på onsdag heller, eftersom jag har träning då...
Jaa, då der min dag ut. Träning och plugg.
Juste, senare ikväll blir det TV tittning! Klockan sex börjar One tree hill, efter det Gosspi Girl (vet inte om jag orkar se det) och sen Wipout. Haha, mycke jag ska göra idag... Och därför hinner jag tyvärr inte sitta här så mycket längre...

Tänkte bara säga att Twilight kommer ut på film om tio dagar, jippi! Ska köpa den då, hehe... Sen så blir det att titta på den med Julia.


Vi hörs lite senare ikväll/eftermiddag.

Kram O!

090418

Hej på er igen!

Min dag har varit roligrolig!
På förmiddagen så hade jag ganska tråkigt... Satt vid datorn, testa en massa kläder, TV och en massa annat tråkigt.
Sedan fråga Julia om vi skulle träffas, så jag tog min jacka och väska, hämtade cykeln och cyklade ner till Julia. Vi var ute och hoppa studsmatta, sola, satt vid datorn, fika och en massa mer.
Lite senare så cyklade vi hem till mig, åkte upp till pettersbergs centrum på direkten. Köpte godis och Julia köpte en glass. Hem till mig igen, haha, Julia trode vi var på Viksäng!

Film/TV kväll med Julia! Grymt roligt vi hade, godis och chips hela kvällen. Tittade på PS.I love you. Haha, jag grät och Julia skrattade... Sedan blev det TV när filmen var slut. Vi vart så extremt trötta att vi skratta åt minsta lilla grej och Julia filmade när jag höll på att skratta ihjäl åt en TV reklm, haha!

Nu har Julia åkt hem för en stund sen så jag sitter här och bloggar och har nån tråkig film på som går på 5:an, CSI miami har typ precis slutat.... Men jag ska nog snart gå och hitta på nått annat.

Min dag har iallafall varit bäst! Hur har din vart?

Glass
Julia och jag som åt glass för några veckor sedan. Julia fotograf.


Vi ses imorgon!

God natt, kram O!

Flightplan

Godmorgon kära läsare!

Jag sov till halv tio idag, shit! Nytt rekord alltså, hehe...
Filmen var jätte bra, blev helt tokig i den! Men man fick lite panik när dottern försvann och inte hittades... Men det är väll meningen? Att man ska få panik alltså...
Nej ju ska jag gå och käka frukost!


Flightplan trailer

Vi hörs senare!

Hälsningar O

Dagens outfit

Dagens outfit:

Dagens outfitt
Grått linne - H&M
Puma tröja - USA
96 jeans - JC
Vita tygskor - Stadium

090417

Hej på er!
Dagen har varit brabra, förrutom att Emilia var sjuk idag igen, så det blev inte att åka till hennes båt... Det var tråkigt att det blev inställt, men det är bättre att du mår bra och inte blir ännu mer sjuk, så krya på dig nu!

Så istället, efter skolan, så stannade jag en stund och körde boll-ruta med några kompisar, sen stack vi ner på stan ett tag. Testa kläder, roligtroligt. Hittade en jätte fin väska som jag vill ha och ska köpa på HM! Typ en ganska liten brun väska som man sätter typ på axeln eller vad man ska säga? Det var iallafall väldigt fin. Haha, sen testade jag ett par skor på skoj för att dom var fula, Fiffi ba; Shit vad snygga dom är! Du passar ju jätte bra i dom!
Haha, jag började skratta, för jag tyckte precis tvärrt om... Sorry fiffi, men så är det.

Det var jätte fint väder idag! Det blev finast fram på eftermiddagen, blåblå himmel och solsol. Niiiice!

När jag hade cyklat hem från stan så var det bara att sätta sig i bilen på direkten. Vi skulle åka och hämta min bror som var hos någon kompis som bodde på landet, jätte segt att åka dit! Men jag hade ju såklart men mig min mobil så jag kunde sms:a och lyssna på musik, hehe...
Sen åkte vi till Spicy, jippi, och hämtade hem mat. Såklart så tog jag nummer fjorton för att den är godast. Testa den om du inte har ätit den förrut nästa gång du äter mat därifrån. Ett riktigt gott tips, tycker jag!

Nu sitter jag och lyssnar och sjunger på kära Elsewhere som (såklart, hehe) Bethany Joy Galeotti sjunger! Hon är så himmla duktig på det hon gör! Både att sjunga och att vara skådespelare. Men är det någon som vart man kan köpa hennes skiva? Den finns inte på CDON.com... Ni som inte vet, jag älskar musik och jag lyssnar hela tiden och har ganska så många skivor, hehe...
Men jag får väll gå in på några skivaffärer nästa gång jag är på stan.

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv tio, för då börjar en film som jag vill se! Kommer inte riktigt ihåg vad den hette, men typ nått Flightplan?Jaja, den värkar iallafall bra.

Nej nu ska jag inte skiva nått mer, här kommer iallafall bästa låten


Bethany Joy Galeotti-Elsewhere (inte hel låten...)


Kram på er, O!

090416

Nu sitter jag och tittar på Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show, skit tråkigt, haha! Men jag vet inte vad jag ska göra annars, hehe...
Det blev inge spicyhot, men pappa sa, att eftersom jag hade namsdag igår, så skulle vi får spicy imorrn istället, men då kom ju jag på att jag kanske skulle käka med E, hahaha, jag vet jag är smart! Så det får väll bli nått i helgen kanske, hehe...
Jaja, nu ska jag fortsätta att titta, för sen är der Medium, det är bra.

Vi hörs imorrn eller ikväll!

Hehe, en mini Olivia!
En liten Mini-Olivia

Kramar O!

Vill ha spicyhot!

Hello på er!
Nu har F precis åkt hem... Vi hade roligast och garva en massa, hahaa! Sen satt vi vid datorn ett tag också.
Nu sitter jag här och lyssnar på en jätte bra låt, tro inte att jag är knäpp, men Darins nya låt är faktiskt bra! Jag lägger in den lite längre ner.
Jag vill ha spicyhot till mat, men det vill inte mamma, och mamma tycker alltid att det är hon som ska bestämma, men det v ill inte jag så jag måste tjata lite till, hehe...

Jag har märkt att det börjar bli fint väder nu, jippi! Hoppas det blir sånt här väder imorgon. Det var lite kalt idag och det var väldigt molningt, men inge regn som tur var!

E var sjuk idag... Typiskt, precis innan imorrn, hoppas du blir frisk nu! För jag vill värkligen att det blir som planerat imorgon! Jag har längtat såå mycket. Hoppas hoppas hoppas, krya på dej E!

Okej, nu är det såhär att jag ska sluta skriva namn och istället skriva bokstäver, tex när det är Emilia så skriver jag E, när det är fiffi, F, och typ J för Julia, hehe... Vi får se om jag lyckas, det är bara att jag inte orkar skriva och inte vill nämna namn här.

Nu ska jag nog gå och gör nått, men vad? Haha, jag hittar nog på nått...
Vi hörs lite senare!

Darin-See you at a club


Hälsningar O!

Bethany Joy Galeotti-Halo

Hej på er alla, är hemma nu!

I morrse hade jag ju liiite sovmorgon, eftersom jag skulle till en läkare... det blev som tur va inga prover, pjuh! Men dom skulle typ skicka upp en remiss (stavning?) till barnkliniken eller nått sånt? Jaja, efter det så cyklade jag till skolan och hade spanska prov, hehe, på direkten! Det gick ganska bra.
Jag har varit ganska trött idag med, så nu sitter jag här och typ sover, haha. Men efter skolan så cyklade jag hem, åt lite och sen lite dator. Senare ikväll ska jag duscha och käka, lite läxor kanske?

Jag längtar jätte mycket till på fredag! Ska ju till Emilias båt, kommer bli sjukt roligt. Och då är det ju helg också, jag är redan trött på skolan, haha.

Idag är det iallafall min namsdag, Olivia! Fick några grattis sms och ett kort från farmor och farfar, tack så mycket! Och sen så sa dom flesta grattis i skolan ju.

Jag vet inte vad jag ska hitta på... Är så trött att jag inte orkar göra nått, men jag vill göra nått, lite komplicerat, hehe... Jag sitter och lyssnar på en jätte bra låt, Bethany Joy Galeotti-Halo, som jag lägger in här lite längre ner på sidan. Ni kan också hitta den i kategorin Musik.

Nej nu ska jag hitta på något annat och inte sitta här och tråka, hehe...

Vi hörs imorgon!

Bethany Joy Galeotti-Halo



Kramar O!

Jag vann!

Glömde att säga en sak, kommer ni ihåg den där lotten som jag berättade att jag fick på påskafton?
Jag vann! Jippi. femtio kronor blev det, senare på kvällen fick jag en till där jag vann tio kronor! Tur dag tror jag, men jag ska ta ut tre nya lotter istället för pengar, det är ju inte så jätte mycket, sextio kronor alltså... Nu, den här gången, hoppas jag att jag vinner några tusen, haha!

Vi hörs!

/O

Sjukhuset imorgon...

Hello!
Nu har jag precis ätit pannkakor med glass på, haha, det var jag som laga... Tro det eller ej.
Idag bar det tillbaka till skolan... Jag var skit trött och somna typ på sista lektionen, hahaa, så äre när man är van vid att ha lov, men måste gå tillbaka till skolan...
Jag läääängtar tills på fredag! Jag ska följa med Emilia till deras båt, ska bli grymt roligt. Åker dit efter skolan, blir nog kvar där ett tag så det blir lite glest med inlägg här, men jag berättar om dagen sen på kvällen.
Nu ska jag nog gå och typ plugga lite... Eller juste! Jag missar spanska provet imorgon, skönt. Ska till läkaren, buhuuu, alla vet ju hur mycket fobi jag har för sånt, och ännu värre, jag ska ta blodprover! Jag kommer säkert börja gråta innan som ens har tagit fram sakerna, haha, mobba icke! Men jag måste göra det, för det är så himla jobbigt att ha ont i magen. Vi vet inte vad det är men jag har haft det i flera år, och vart på sjukhus mångamånga gånger, men dom kan inte hitta något så jag hoppas att det går bättre den här gången!
Jaja... Haha, det blev väldigt mycket ... idag. Knäppt, men så är det!
Nu ska jag som sagt gå och plugga lite ( om det går, är så himla trött!), vi hörs senare, bye bye!


Min förra hårfärg
Jag vet att det har varit väldigt lite bilder på sistone, men det här är min gamla hårfärg som jag vill ha tillbaka!


Kram O!


Små fötter...

Hej hej! Nu har jag typ precis kommit hem, var på hälla med mamma och pappa. Men det fans såklart inga skor till mig, mina fötter måste ha krymt ännu mer! Åhh, blir så himla arg!
Jaja, min bok, Så länge vi båda andas, är snart slut, buhuu! Typ femtio sidor kvar. Men det bästa med dom böckerna är att man inte tröttnar och kan läsa dom om och om igen, hehe...
Jag tänkte hitta på nått senare, vi får se!

Vi hörs sen, hälsningar O!

090412

Åhh, nu har jag sett ett avsnitt One tree hill, så himla sorligt men bra! Jag är typ knäpp, jag kan börja gråta mitt i en film eller bok, bara det är lite sorligt, sen kan jag inte sluta! Så, jag tycker verkligen om sorliga filmer, men inte när jag börjar gråta, haha!
Jaja, nu ska jag gå och läsa min älskade bok, som snart är slut... Men jag tänkte lyxa till det lite, efter som jag inte kommer hinna läsa så mycket nu i veckan, och nästa vecka börjar träningarna igen, roligt roligt!

Vi hörs imorgon.

Kram O

Roligt hos farmor och farfar

Hej på er, igen!
Nu sitter jag och kollar på Gossip girl, One tree hill är slut...
Dagen har varit rolig!
Men jag har ätit jätte mycket godis, hehe...
När vi åkte hem från farmor och farfar så skulle vi åka förbi ica pettersberg, men min brorsa och jag orkade inte vänta på mamma och pappa, så vi sprang hem haha! Det var skönt, men jag hade typ liiiite fel kläder på mig.
Fick ett jätte fint armband av farmor och farfar i påskägget, tack! Hehe, vi fick leta påskägg i trädgården, eftersom Julia, David, Calle och Frida är ganska små, men såklart så är det JAG som ska hitta mitt ägg sist haha!
Jaja, nu ska jag inte skriva mer, för jag är mega trött... Men imorgon är det den sista lediga dagen, sen börjar skolan igen... Jobbigt! Men imorgon så skulle mamma och jag till hälla, för jag vill ha röda converse skor, MEN jag har ju så små fötter så jag måste ha storlek 34, och det finns bara på barnavdelningen och stadium... Haha, mobba inte!
Nu ska jag käka, vi hörs lite senare ikväll!


Hälsningar O.

Precis vaknat

Godmorgon!
Nu är jag vaken, eller, jag har varit vaken en stund men jag satte precis på datorn, hehe...
Idag ska jag till farmor och farfar, roligt roligt! Och det ser ut som det ska bli fint väder idag, sköönt!
Nej nu ska jag fixa en sak, vi hörs senare.

Kram O

Nice dag!

Nu är jag hemma! Trevlig och fin fin dag idag.
Jag fick en massa gooooda saker, och annat också!
Sen så kom jag på att fiffi kom hem idag, så nu sitter jag och chattar med henne. Har verkligen saknat dig!
Haha, vi var ute och spelade fotboll ju, och jag märkte nyss att mina ben är helt leriga, för jag hade kort byxorr på mig!

Nu ska jag nog gå och sova, är mega trött!!

Puss på er, kram O!

Påskfirande

Hej på er!
Nu tycker jag att alla ska skriva grattis till mig, för det här är mitt femtionde inlägg sedan jag skapade bloggen för några veckor sedan!
Sitter hos mormor och morfar och firar påsk, och mina kusiner är här. Vi har varit ute och spelat fotboll med några andra, men nu är mina vita tygskor helt grå/svarta... Typiskt, men jaja, jag får väll tvätta dom i tvättmaskinen.
Nu står bror min och väntar på att få låna datorn (lillkusinen sitter också här), så det är väll bäst att jag går, hehe...

Vi hörs senare!

Hälsningar O

Påsk afton

Nu ska jag snart till mormor, men jag ville lägga in ett litet inlägg innan jag åker.
Innan vi åt frukost imorrse, fick Lukas och jag paket! I mitt var det Kelly Clarksons nya skiva All I ever wanted, den är jätte bra! Och sen fick jag en trisslott som jag inte har skrapat än... Men jag lovar att skriva om jag vinner nåt, haha.
Sen åkte jag ner med mamma på stan en stund.
Nu har jag suttit i mitt rum ett tag, för jag gör "påsk presenter".
Jaja, nu ska vi snart åka så det är väll bäst att stänga av datorn...

Vi hörs senare!

Kramar O


Glad påsk!

God morgon sju sovare och GLAD PÅSK!
Åhh, jag älskar påskafton, det förknippas ju med gooodis och god mat. Just nu är det bara jag som är vaken i familjen, klockan är bara tjugo i åtta men jag vaknade för några minuter sen.
Nu ska jag faktiskt inte skriva ett sådär långt inlägg som igår, haha, men det är (även idag) jätte fint väder!
Pappa tittade på väder grejsimojsarna och det skulle vli ännu varmare idag än igår och miindre moln. Och jag som tyckte att det var jätte varmt igår, hehe...
Jaja, nu ska jag bara vänta tills familjen vaknar, vi hörs senare!
Om vi inte gör det, ha en jätte trevlig påskafton!

Många påsk hälsningar O


Längtar tills imorgon!

Haha, jag orkade inte klä ut mig, för jag fick godis iallafall, mums! Nu har jag precis sett en film, har sätt den flera gånger förrut, men jag tycker den är jätte bra ändå.
Nu ska jag nog stänga av datorn och fixa iordning lite i mitt rum tills imorgon... Jag vill egentligen gå och sova nu (lite tidigt kanske) för att då blir det snart morgon! Men jag orkar inte borsta tänderna, hehe, men jag måste. Men som sagt, först ska jag snygga upp lite i mitt rum.

Vi hörs imorgon.

Många påsk hälsningar från O!

Dagen har varit perfekt, med rätta ord!

Hej på er!
Dagen har vairt otroligt fin och varm, rena rama sommar känslan i luften helt enkelt! Har varit ute mest hela dagen faktiskt, ute och solat, vi grillade lunch ute, satt ute i solen och gjorde fransk manikyr. En väldigt skön dag idag! Sov till typ halv nio, väldigt mycket för att vara mig, hehe... I morgon ska det bli ännu finare väder, helt sjukt asså! (på ett bra sätt såklart!) Jag vill att det alltid ska förbli såhär. Nu håller jag på att läsa ut min bok, det känns lite sorligt och konstigt, för jag är helt besatt av den och det är den sista delen... Men jag ska läsa om alla böker, sen blir det att läsa dom på engelska. Och min one tree hill box (säsong 3) är det bara fyra avsnitt kvar på och pappa vill inte beställa fyran... Jag såg på två avsnitt igår (hihi), och jag satt och stor grina genom båda två, så himla sorligt.
With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We slept
Who Will Survive, and What Will Be Left of Them
Det är de mest sorgsna avsnitt som jag sett på tre säsonger! Jag varnar er, det är gråt framkallande, haha!

Imorgon är det påskafton, jippi! We like It.
Jag ska till mormor och morfar och träffa släkten, roligt roligt. Vad ska ni hitta på, små påskkärringar?
Jag funderar på att klä ut mig nu och gå ner till mamma, för hon väntar på dom, hon har till och med köpt extra mycket godis, men ingen kommer, snyft... Så jag kanske får pina mig själv i några minuter, så får jag lite godis, tihi.
Men då kommer pappa säkert ta fram kameran och det vill jag inte... Tyvärr, haha!
Idag har jag även påskpyntat lite i mitt rum, blev såklart nöjd, not... Och tagit fram sommar kläderna, jag letade först och främst upp mina älskade och saknade Vicktoria Beckham byxor. Jag har två par, ett par jeans (som jag har i garderoben året runt) och ett par vita som går till knäna. Jag gillar dom verkligen.
När jag letade fann jag också en jätte söt t-shirt, vit med  mönster längst fram som man ska dra ner lite på axlarna kan man säga. Satte på mig mina älskade kläder, tog på solbrillorna och gick ut och satte mig i solen och bara njöt. Shit vad jag längtar tills imorgon, jag ska springa ut i solen så fort jag vaknar och sola.

Nu har jag precis ätit tacos som pappa och jag lagade till familjen. Gotteli gott gott! Haha, jag har typ börjat med nå ramsor, sorry, hoppas ni står ut! Sorry borry lingon fjorry (rim från fiffi i sommras, garva jätte mycket när hon sa det för första gången på löga!)
Hur som helst, nu ska jag inte sitta så mycket mer vid datorn... Oj! Vilket långt inlägg jag skrev, shit. Haha, jag skriver bara på hela tiden, men det är skönt. Jag gillar det. Jag håller på att testa mig fram till vad jag tycker är roligt. Och det här är en av sakerna, när man väl sätter sig och börjar skriva så kan jag inte sluta, som ni ser...

Nej nu ska jag gå och klä ut mig, haha, garva inte, jag vill ha godis!
Vi hörs nog lite senare ikväll.

Många stora kramar från O.

Sov hos Emilia

Hej på er alla!
Förlåt att jag inte har skrivit sen igår morrse, men jag har typ inte varit hemma. Igår så var Emilia och jag ju ute och sprang klockan åtta, riktigt jobbigt! Sen hem och duscha och äta frukost. Efter ett tag kom Emilia och Julia till mig, Vi hittade på lite olika saker, tillexempel att vara upp på fotbolls plan men Julia ville inte spela så v satt och titta på. Sen åkte Julia hem och jag och Emilia gick och spelade fotboll med brorsan och hans kompisar, vi var självklart bäst!
Sen åt Emilia hemma hos mig, och sen stack vi till henne för jag skulle sova där! Hade grymt kul. Satt vid datorn lite, vi börja snacka ett konstigt språk och en massa mer, haha.
När vi vakna imorrse, vid typ tio över åtta, så var vi skiiit trötta! Haha, vi har inte orkat gjort någonting idag!
Nu sitter jag hemma, ska snart äta och sen ta en lånlång varmvarm dusch! Hoppas att det piggar upp mig lite, hehe...
Sen blir det nog bara slapp dag idag, skönt faktiskt

Nu ska jag ner och hjälpa pappa med maten, vi hörs lite senare!

Många hälsningar O


Tråkigt väder idag...

God morgon!
Ja, nu är klockan fem i åtta, ska ut i spåret om fem minuter, men jag lovade ju att lägga in ett litet inlägg innan. Jag är mega trött och vet inte om jag kommer orka springa, men vad har jag för val? Hehe...
Julia kunde inte vara med, för hon hade ont i halsen, stackare, krya!
Inte riktigt lika fint väder idag som igår, typiskt... Skulle bli regn imorgon, men sol på fredag, jippi! Men det blir nog att vara ute hela dagen idag ickså.
Nej nu måste jag dra, vi hörs senare!

/O

Roligaste dagen på länge!

Hola!
Dagen har varit bäst bäst bäst! Hade grymt kul med tjejerna, var ute mest hela dagen. Spelade fotboll på Pettersberg, solade, fikade, sen in och titta på skräck filmer på youtube,efter det så ut igen. Emilia skulle hem, så då gick Julia och jag in, vi sminkade varandra, Julia blev ett lik med lila ögon skugga runt ögonen och lila grejs på läppen jag blev raka motsatsen: Färgglada ögonskuggor i hela ansiktet och helt röda läppar, hahaha! Sen ringde Emilia, och hon kom hit igen. Upp till st:ilian en stund, sen gick vi runt lite på områder. Sen skulle Julia hem, och då gick Emilia och jag in och satte oss vid datorn en stund. Nu har Emilia precis gått hem, och jag sitter här.
Julia och jag har föresten startat en blogg tillsammans som ni jätte gärna får kika in på någon gång då och då, http://juvia.blogg.se. Där kommer vi båda att skriva om mode, musik och självklart våra liv.
Jag har funderat på hur jag kan göra min blogg bättre, någon bra idee så skriv gärna en kommentar! Ska det skrivas mindre om min vardag och mer om musik och mode? Eller mer om min vardag? Snälla, jag behöver verkligen hjälp!
Nu ska jag snart gå och sova, redan jag vet, men Emilia kom med ideen att vi skulle ut och springa klockan åtta imorgon, Julia jag och hon. Sen skulle vi spela fotboll på P-berg, och sen skulle vi kanske cykla ner till löga och ligga och sola där! Roligt roligt, längtar otroligt mycket, men pappa sa att det kanske skulle bli dåligt väder, så planerna kanske måste ändras, typsikt... Jaja, vi får väll se, jag skriver antingen imorgon bitti innan jag ska ut eller så blir det efter.
Nu ska jag skriva lite på andra bloggen, måste skrivas lite där också, hehe, men min egna blogg kommer gå förre den andra, än så länge!

Vi hörs väll imorgon!

Många kramar O


Julia och Emilia kommer hit!

Nu har jag varit ute och solat lite och läst min älskade bok, jätte skönt ute!
Nu ska jag ringa brorsan och säga att han ska komma in och hjälpa mig med att laga mat, sen ska vi äta upp maten, haha! Sorry, jag har fått solsting eller nått sånt! Typ skit varmt ute i solen, fick ta av min min kära jacka om jag inte ville dö av all värme, hehe...
Sen, när jag har käkat, kommer Julia och Emilia hit, roligt roligt, ser fram emot det! Vi kanske går ut och hittar på något kuligt, vi är ju lite knäppa så någon dum idee vad man kan göra hittar vi väll på idag också.
Ja, nu ska jag plinga till brorsans mobil, vi hörs senare, bilder kommer ikväll från dagen!

See U

/O

Njut så länge det varar!

Åhh, det är så fint väder! Jag vill att Julia ska svara på mitt sms som jaf precis har skickat, för hon svarar aldrig! Så om du ser det här Julia, checka din mobil!
Idag vill jag ner på stan, eller i alla fall vara ute. Det är så fint väder och man vet inte när det kommer ta slut så det är bara att njuta på. Och därför ska jag aldeles strax stänga av datorn, ta min älskade jacka och gå ut en sväng. Jag vet inte vart jag ska men det är skönt att bara gå runt lite på området.
Vi hörs senare!

Hälsningar O


Vaken

God morgon!
Idag är jag vaken tidigt, vet inte varför men men...
Det är fint väder ute idagg också, jippi! Så det får väll bli att passa på att vara ute i solen idag. Jag önskar att det vore sånt här fint väder varje dag.
Jaja, jag ska inte skriva så mycket nu. Förresten så har jag inte så många läsare, det finns några som är trogna läsare, tack ni som läser!
Vi hörs senare!


Mini PC

Jag har blivit konstig, men jag vill verkligen ha en Mini PC. Min bärbara som jag har nu är ju super duper mega bra! Men det är ju i vanlig storlek, asså typ 14" men den är jätte lätt! Jag vill ha typ en liten som man kan ta med sig nästan överallt, om man har nått skolarbete så man måste ta med datorn eller typ åka bort över helgen, då är det så mycket enklare att ha en liten dator än en stor! Men just nu har jag inte så mycker pengar så att jag har råd med en, men om jag sparar så kanske jag får ihop summan tills skolavslutningen? Här är iallafall några jag har chekat in och tycker om:
Söt och rosa mini pc!
Det här är en söt liten rosa dator, och alla som inte vet, jag älskar rosa
Jätte fin mini pc!
Den här lilla mini pc:n är verkligen jätte fin, fin färg och design! Den är desto värre lite dyrare än den rosa...


Jaja, jag ska kika vidare lite imorgon och prata lite med pappa, för nu ska jag stänga av datorn innan pappa blir tokig...
Vi hörs och ses imorgon!

Många kramar O!

Springa spåret!

Nu har jag precis kommit hem! Har varit på ica maxi erikslund med pappa och handlat. Tog ganska lång tid, men jag följde med bara för att jag hade tråkigt och jag ville ut ännu lite mer! Det ska bli dåligt väder typ på onsdag och torsdag, åhh, jag vill ha sol och blå himel hela tiden... Men jag får hoppas på att väderprognoserna ändrar sig och att det är en sol istället för ett moln och regn! Man kan väll alltid få drömma?
Imorgon så kanske jag skulle vara med Julia, men jag tror jag ska ut och springa spåret på morgonen, det är verkligen jätte skönt och så blir man pigg och har hela dagen framför sig. Jag brukar sprina typ en och en halv kilometer vid åtta på mornarna under sommarn! Det är sååå skönt, sen så kommer man hem, hoppar inte i duschen sen frukost ute, kan det bli bättre?
Idag har jag läst ganska mycker Så länge vi båda andas, den är jätte bra! Det är fyran i den populära serien twilight som jag tycker är bra!
Nu ska jag snart gå och sätte på mig pjamas, haha, jag älskar att gå omkring i pjamas, så himla skönt!
Jaja, nu ska jag inte babbla på mer...
Vi hörs imorgon kära blogg-läsare!


En god och söt liten påsk kyckling!
Här är en liten söt och god påsk kyckling som pappa köpte till mig, tack!

/O


Glass

Hej på er igen!
Glassen var goood! Magnum strawbeary white (stavning?) blev det! Tog en liten omväg, gick förbi fotbolls planen...
Sen hem och bara ta det lugnt, fixa mitt rum ocksånt!
Nu kommer snart mamma och pappa hem, är lite smått hungrig, hoppas inte det blir sen mat idag!
Vi hörs senare, hej då!


Slapp dag idag!

Nu har jag precis varit ute och gått lite. Det är så himla skönt ute idag, varmt och soligt och sen så fläktar det lite också, en helt prefekt vår dag!
Alla vänner har varit upptagna idag, så jag har inte gjort nått speciellt. Tagit det lugnt, satt ute och läste lite!
Nej nu ska jag gå upp till ica!
Vi hörs lite senare, puss hej!

090406

God morgon på er!
Det är jätte fint väder idag, JIPPI! Solsken och blåhimel, kan det bli bättre? Ja, det skulle kunna vara ännu lite varmare... Men det kanske kommer om en stund. Nu måste jag verkligen ut och njuta av vädret när det är så här fint, man vet aldrig när det blir regnit och molningt.... Men klockan är ju bara åtta, och jag har inte fixat mig. Så jag får väll fixa det först, innan jag går ut! Jag vet inte vad jag ska ha på mig för kläder idag? Tänkte ha min svarta tunika, men det kanske blir för varmt... Och sommar kläderna har pappa inte tagit in än. Jaja, jag får väll hitta på nått!
Vi hörs senare, kommer kanske inte skriva förrns ikväll, för jag är nog ute!

/O

Roligt hos Julia!

Nu har jag kommit hem!
Hade roligt roligt hos Julia, vi gjorde inget speciellt men vi hade roligt iallafall, haha! Vi fika och käka mat, var inne på datorn, snacka, ute och studsa och så var vi uppe på hennes vind!
Nu ska jag kanske se en film, eller så blir det oth, vet inte, hehe...
Vi hörs imorron, massa pussar<3
/O

Grattis Julia!!

Hej alla läsare!
Förlåt att jag inte har hunnit skriva nått tidigare idag... Jag har haft fullt upp.
Imorrse så såg jag ett avsnitt One Tree Hill, sen så käka jag frukost.
Fixa mig och städa rummet, sen Media Market.
Hem, farmor och farfar kom!
Nu ska jag snart åka till Julia och fira henne! Grattis Julia, hoppas dagen blir bäst!
Ska käka där, det ska bli roligt roligt!
Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli fem, då jag ska åka, hehe, jag har fixat mig klar och sånt så jag har tråk...
Nej nu får jag hitta på nått. Vi hörs kanske senare ikväll!
Byee!

Stan med Julia!

God eftermiddag på er!
Har varit på stan med Julia i några timmar, hade kuligt kuligt! Haha, vi testade kläder såklart. Gick runt lite å bara gjorde inget, sen så köpte Julia mat och då köpte jag mjukglass med strösel, mumsigt mumsigt! Sen cykla hem.
Julia fyller ju år imorgon, ska nog åka hem till henne en stund och gratta på fjortisdagen! Hihi, kanske en liten överaskning väntar?
Iallafall, innan jag hade bestämt att Julia och jag skulle på stan så var jag hemma och tjura, jag hade inget att göra. Jag städade lite på nedervåningen för att få femtio kroner, så nu är man lite rikare, jippi!
Jag har gått och nysigt HELA dagen idag, verkligen jätte hemskt! Det kliar också, och i halsen med... Konstigt, men snart kommer ögonen och det är jobbigast, för jag vill inte gå och vara helt röd i ögonen hela våren, men som tur så har man ju solglassögonen, haha!
Nu har jag bakat Amerikanska muffinsar, ska bjuda mormor och morfar på dem ikväll, för dom kommer hit och käkar mat, sen ska vi spela kort om godis, haha, roligt och gott! Värsta tjockis kvällen ikväll dåe, haha!
Asså jag är så himla glad, det har inte varit ett enda moln på himlen idag, helt klarblått! Jag blir helt uppspelt och vill använda sommar kläder och vara ute och sola, men jag orkar inte... Hehe, jag vet, jag är lat!
Det var jätte varmt idag när jag cykla hem från stan och solen sken fin fint!
Nej nu ska jag gå och cheka mina muffins som står i ugnen, vi hörs senare, byee!


Varmt!

Åhh, ingen svarar på sms eller när jag ringer, vart är alla?
Det är jätte fint ute och jag har varit ute ganska mycket, det är sååå varmt! Men det kliar sönder i mina ögon och i min näsa... Jobbigt!
Jaja, jag får gå ut en stund igen, vi hörs!

Alla addar min nya msn!

Godmorgon!
Jag vaknade typ för fyrtio minuter sen, ganska tidigt, men då har jag ju hela dagen framför mig! Det är en jätte fin dag idag, helt klar blå himel och sol! Måste gå ut om en stund, men jag vet inte vad jag ska hitta på ute, hehe, någon som vill träffas?
Min dator är jätte seg idag, det är gamlaste texten när man skriver, msn funkar inte, vissa saker är borta och det typ ändras färg m.m. Konstigt, datorn är ju ganska ny så nått jätte fel är det nog inte, men jag får väll snacka med pappa så får han fixa den.
Men jag har en ny msn, alla addar: [email protected] .
Nu ska jag fixa min dator, sen måste jag klä på mig, sitter fortfarande i pjamas...
Vi hörs senare, hej då!

HAHA

Glömde skriva att fiffi och jag hade roligast på bilden idag, jag gick på kyckligjakt efter min penna som nån hade tagt och fiffi trode jag skulle döda kyckligar, hahahaha, sen så ritade vi stoooorakyckligar som åt upp dom små, haha och en person fick värsta rycken på mig men då kom fiffi och skrämde honom, hahahaha, shit vad jag garva, hahahihihoho!!
+att jag fick MVG- på spanska inlämningen och VG+, spanska lärararen sa att det inte var någon skilnad på dem så jag fick båda! Ganska nöjd faktiskt.
Nu är klockan lite över elva, ska nog snart gå och sova, för jag är mega trött. Igen...!
Vi hörs, hej då!

Såå skönt med lov!!!

Åhh vad skönt det är med lov! Hoppas det blir fint väder hela veckan, för då kommer jag vara ute hela tiden, sååå skönt!
Det har varit över tjugo grader varmt idag, alltså väldigt varmt för att bara vara i april, tycker jag...
Imorgon är det lördag, jag tror mormor och morfar skulle komma hem till oss, roligt!
Jag gick ut en stund idag, typ 40 min för det var så skönt! Men jag vet inte vad jag ska hitta på imorgon... Vill inte bara sitta hemma!
Vi ska ha två prov efter lover och en inlämning och några läxor, lite segt, för man tycker ju att man ska få vara ledig under de få lov som man har, men nej nej här ska pluggas och pluggas till prov och inlämninar!
Jaja, jag tänker inte göra nått nu iallafall, kanske blir nästa måndag, hehe...
Just nu sitter jag och chattar med fiffi, hon åker till lofsdalen imorgon eller på söndag, så jag kommer inte träffa henne på hela lovet... Tråkigt! Men hoppas du får det skönt i skidbackarna, haha!
Nu ska jag gå och fixa lite saker, och sen stänger jag av datorn, vi hörs och ses!
Hej då, god natt!


Påsklov!

Hejsan!
Nu är det påsklov, JIPPI! Så himla skönt, sova på mornarna, vara ute hela dagarna och bara slappa utan plugget!
Jag ska typ inte göra nått spec på lovet, träffa kompisar, stan, slappa m.m.
Idag har det varit jätte fint väder, soligt och varmt, hoppas det blir så hela veckan!
Nu ska jag nog gå ut en liten stund och ta lite frisk luft, vi hörs senare!

Fint väder idag!

Hej på er! Egentligen så kan jag inte skriva nu, för jag måste stänga av datorn. Jag håller på att lägga in alla mina skivor på datorn och det tar jätte lång tid, men det är bara några låtar kvar nu... Ja är mega trött så jag ska snart gå och sova för jag tror jag ska gå upp extra tidigt imorgon, om jag orkar...
Det har varit jätte fint väder ute idag, riktigt vårigt och skönt! Men det finns ju en negativ sak, det är jätte mycket pollen...
Fick ta en tablett på eftermiddagen för jag hade svårt att andas... Jobbigt, men så är det!
Nu pep det till i datorn, så låtarna är klara!
Vi hörs imorrn (sista dagen innan påsklovet, jippi!) hej då!


HAHA!

Hej hej!
Dagen var ganska bra. Efter skolan gick jag, fiffi, fiffi, julia och emilia ner till donken och köpte glass, mums! Sen så gick jag, fiffi och emilia hem. Har nog aldrig skrattat så mycket som då! HAHA! Först lekte emilia lite... sen så ramla hon och slog sej för hon skratta så mycket men då började hon gråta, men det var så roligt att vi börja skratta igen. Sen så bet hon mig i handen och så låtsas spyde hon, HAHAHAHAHAHA, shit vad roligt vi hade! Sen hem till emilia en stund, och sen skulle hon iväg så fiffi och jag gick hem till mig och hon sminkade mig, blev fin fint, tack fiffi!
Nu har jag precis käkat, ska göra lite spanska nu...
Puss hej leverpastej, hörs senare!

APRIL APRIL!

APRIL APRIL ERA DUMMA SILLAR!!!
Jag ska såklart inte flytta till USA! Tror ni jag är dum heller, i västerås är jag född och det är där jag bor, eller nått sånt?
haha, iallafall förlåt alla som gick på det<3
Nu ska jag gå och duscha, puss hej, hörs imorrn<3


Flytt till USA...

Hejsan!
Dagen har vart OK. Men pollen börjar komma så mina ögon började rinna och klia och jag nös hela tiden... jobbigt...
Efter skolan så följde Julia med mig hem, vi styla varandra ocksånt. Men hon åkte hem för ett tag sen.
Sen berättade mamma att vi ska flytta till USA. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Det är ju jätte roligt, USA verkar vara ett sånt roligt land! Men hur ska jag klara mig utan vännerna, jag vet inte om det kommer funka... Men vi ska inte flytta förrns än till julen. Jag vet, jag borde ringa alla mina vänner, men jag vet inte vad jag ska säga? Jag kommer säkert bara börja gråta, och jag orkar inte det nu, gör det om en stund... Så om ni ser det här, jag ringer om en stund! Asså jag vet inte vad jag ska ta mig till? Jag kommer hem under vissa lov och så efter som släkten bor här, men annars så är det inte så lätt att åka, vi ska flytta till någon delstat nära Carlifonien, så det är ganska många timmars flyg. Det är pappa som fått jobb där, efter som han är data grejs, han och mamma var där i höstas, så jag tror väll kanske det har nått med det att göra...? Ja, nu börjar tårarna rinna, men jag kommer att behålla min blogg och det är ju mer än ett halvår kvar, det är ju skönt... Men nu vill jag faktiskt stanna i v-ås, jag vill det! Jag hoppas på att pappa typ hittar ett annat bättre jobb här, men mamma säger att det är svårt. Nu vill jag inte prata om det här mer, jag orkar inte det är för jobbigt!!
Nu ska jag ner och käka... Hej då, hörs om en stund!


RSS 2.0