Grattis fiffi!

Hejsan! Idag har det inte vart en vanlig dag, för idag var det fiffis födelsedag!! Grattis fiffi, hoppas dagen har varit bäst!
Annars har dagen varit ganska OK, förutom att vi hade kör i typ kanske två timmar...
Fint väder på förmiddagen, efter lunch så blev det molningt men ganska varmt.
Efter skolan gick Julia och jag ner på stan. Gick såklart till donken och köpte glass, sen gick vi runt och kika lite. Hittade en jätte fin väska som jag vill ha! Julia skulle hem vid typ halv fem, men jag väntade på att mamma skulle sluta så att jag slapp gå hem. Gick runt lite ensam, hittade en fin tunika på vero moda och köpte paket till Julia som fyller år på söndag! Grattis i förskott!
Sen kom mamma och hämtade mig och då började det att regna, jag blev faktiskt lite glad, för att det var regn och inte snö och då känns det lite mer som vår, jippi! Åkte hem och typ käka och lyssna på musik.
Haha, i skolan så var typ jag och fiffi lite, hmm, vad ska man säga, knäppa? Haha, vi garva iallafall skit mycket+ att vi dampa på Daniell, haha!
Nu sitter jag här, vet inte vad jag ska göra... Men jag måste nog städa mitt rum.
Vi hörs nog om en liten stund!


Någon som har nå bra låt tips till gitarren?

Nu har jag precis spelat lite gitarr, men det är det att jag inte vet vad jag ska spela, någon som har nån idee kanske?
Jag typ spelar samma låtar hela tiden, haha, men jag började faktiskt på en ny låt idag som är ganska bra!
Nu ska jag typ se lite på tv tror jag, eller så blir det lite mer gitarr...
Imorgon så fyller felicia år, grattis i förskott! Hoppas du får en underbar dag!
Jag har inte städat mitt rum på jätte länge, började plocka undan lite saker idag men resten får jag fixa i morgon efter skolan. Men jag kanske måste ner på stan, men jag vet inte om jag orkar... Inte för att det är så långt att gå, men vi får se.
Nu ska jag iallafall gå ner och fixa en sak tills i morgon *hemlis*.
Vi hörs imorgon, jag lovar att skriva!
Puss puss!


Färgat håret!

Hej!
Förlåt igen för att jag inte har skrivit på ett tag... Jag har haft fullt upp!
I lördas så hade vi två isshower, det gick ganska bra faktiskt. Vi åkte inte speciellt mycket, men det var roligt att titta! Men nu är det över, och så kan man säga att konståknings säsongen är slut... Tråkigt, men jag tror vi har en träning kvar!
Igår så var jag mega trött! Jag sov till halv elva! Typ mitt rekord, jag trodde att jag hade sovit till halv tio, men sen skulle man ju ställa fram klockan en timma, hehe, det var ioförsig mamma som gjorde det, men jaja, det blev iallfall gjort.
När jag tillslut orkade mig upp, så klädde jag på mig och fixade mig. Sen efter lunch, så åkte jag och mamma till hälla. Gick i lite affärer, sen så gick vi in på maxi och köpte hårfärg... Blondt...
När jag kom hem så ringde Emilia och det blev raka vägen ut i spåret, var ute och sprang i typ en timma. Sen så blev det hårfärgning... Totalt misslyckat (tyckte jag igår kväll, men jag hatar inte håret lika mycket nu som då)! Det blev inte blondt, det blev typ bunt/blondt... Fick panik, men nu känns det bättre faktiskt!
Idag så hade jag kemi-prov, som alla andra gjorde för flera veckor sedan, haha! Det gick sådär... På idrotten så hade vi nån himmla, typ hjärt-lungräddning eller nått sånt? Jag fick iallafall en skratt attack, när jag skulle testa och se om Emma var vid medvetande, haha!
Sen så cyklade jag hem, fixade mig ocksånt, sen skulle jag på träning, men då ringde pappa och sa att den var inställd. Tråkigt! Så det blev ett avsnitt av One tree hill. Nu har jag precis varit ute en stund, ska typ fixa lite läxor och städa mitt rum nu.
Så fort jag har en bra bild på min nya hårfärg, ska jag lägga upp den här, men det kanske dröjer någon dag...
Vi hörs senare, puss hej!

förlåt!

Hej! Förlåt för att jag inte hann skriva nått igår, men jag kom hem halv tio och då skulle jag duscha och så hade jag läxa, så jag hann inte. Förlåt!
Nu har jag precis kommit hem från skolan, vanlig skoldag. Men vi blev inlåsta i bibblan, för hon märkte inte att vi satt där när hon skulle gå, men sen när hon gick så höll vi på att garva ihjäl! Vi hade ingen bild idag, så vi fick sluta tjugo i två tror jag. Cyklade hem, åt lite och nu sitter jag här. Ska snart iväg på träning.
Usch! Det snöar IGEN! Jag som hade tänkt börja använda min nya jacka...
I morgon så är det disco, nån som ska gå? Jag tror inte att jag ska gå, men vi får se...
Nu ska jag väll gå och fixa mig. Jag ska försöka skriva ikväll.
Hej så länge!

Hinner inte skriva så mycket...

Hej hej!
Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket idag... Har ganska mycket att göra. Ska snart iväg, för min morbror fyller år, så vi ska dit, sen ska jag på träning. Men min dag har väll vart OK, inte den bästa men men...
Jag hinner tyvärr inte skriva nått nu... Mamma ropar, typiskt!
Jaja, jag får skriva senare ikväll. Vi hörs senare!

Våffeldagen idag!

Hejsan!
Har ni käkat några våfflor idag då? Det har iallafall jag, mums!
Idag har det väll vart en ganska knäpp dag, tycker jag...
Det börja med att jag skulle sätta på mig strumpor, så såg jag att jag blödde på hälen och sen att min nagel hade gått sönder, så den var också blodig... Måste ha gjort nått när jag sov, haha!
Jaja, sen fick jag skjuts till skolan, för jag var lite sen... Skolan var lite konstig. En lärare kastade ut oss från en lektion (hela klassen blev utkastad) för att läraren tyckte det var för pratit, så vi fick 35 minuters rast!
Lunchen var jätte äcklig, blää! Och jag hade mina shorts på idrotten... Sen så var vi ute och spelade bollruta på lunchrasten, och det gick ju inte speciellt bra för mig, hehe...
Efter skolan så gick jag och Julia ner på stan. Först till donken och käka glass, sen gick vi till HM, köpte vantar (haha!) och ett nytt puder. Sen Solo, hittade en jätte fint linne<3 Efter det blev det Macsuport (stavning?), titta på iPhone och iPod, vill ha!
Sen så skulle jag tillbaka till skolan för att ha utvecklings samtal... Men då träffa jag på Ida, stanna en liten stund och snacka med henne, sen fick jag springa till skolan, för jag var sen, haha!
Det gick bra iallafall, om jag hade fått betyg så hade jag legat på VG eller MVG sa dom, skönt att höra!
Efter det så åkte jag hem. Hehe, Lukas skulle iväg så jag fick ställa mig och laga våfflor på direkten om han skulle hinna äta, och såklart så är jag ju mega snabb, så han han. Nu har jag precis käkat, gott gott!
Så nu blir det väll kanske lite läxa, sen så blir det väll ett avsnitt av One tree hill. 
Fiffi kom förresten till skolan idag (vid tre, men ändå!) , hon har varit sjuk hela veckan! Skönt att se dig, nu får du ta och krya på dig så du iallfall kan komma på fredag!
Jaja, nu ska jag fixa lite saker, vi hörs och ses!
Ha en fortsatt trevlig våffel dag, hej då!<3
våfflor!
Här är en bild på en våffla, tyckte det passa, haha!
Det är tyvärr inte jag som har gjort den... Jag orkade inte springa upp och hämta min kamera när de var klara, sorry....


Fint väder efter lunch idag

Nu har jag precis sett One tree hill. Ska snart göra lite läxor... Men jag orkar inte, för jag är trött... Haha, trött trött trött!
Iallafall så är typ min brorsa frisk nu, men jag har varit orolig hela dan idag för jag ville inte bli sjuk.
Skolan idag var väll som vanligt? Men när Emilia och jag gick till skolan i morrse så snöade det, men det fanns typ inga moln på himlen? Konstigt, men sen typ efter lunch så blev det sol och snöfritt, det var faktiskf väldigt fint väder! Men det var jätte kalt, typ minus grader tror jag...
Nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver.
Egentligen så skulle jag gå på stan efter skolan med fiffi occh lelle, men jag hade så ont i huvudet, så jag gick hem istället... Men jag måste typ ner på stan i morgon, för jag måste ha svarta vantar tills på lördag (isshowen) och sen måste jag köpa paket till julia och fiffi. Så det får väll bli i morgon efter skolan. Men jag ska ha nått himla utvecklings samtal i skolan i morgon vid typ kvart över tre.Så det får väll bli stan efter det.
Nu vill jag färga håret blondt! Jag har tröttnat på min färg... Vill ha tillbaka min gamla! Men jag ska kolla på stan i morgon om det finns nått.
Men nu ska jag gå, vi hörs senare!


Bror är magsjuk!

God morgon!
Min morgon har inte börjat bra, det började med att jag fick reda på att min brorsa är magsjuk!! Usch, jag vill verkligen inte bli smittad! Så jag har typ tvättat händerna med tvål 5 gånger nu på morgonen... Jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk! Sen så orkade jag inte platta håret, så jag satte bara upp det.
Om det är någon som vill gå på stan med mig efter skolan, så snälla säg till! För jag vill inte vara hemma...
Nu ska jag iallafall gå och borsta tänderna, sen så ska jag väll till skolan.
Vi hörs senare, hej då!


Fryser!

Nu är jag hemma igen. Träningen gick ju ganska bra, men Ida jag och Angelica blev lite konstiga i slutet, haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha varmt, för jag fryser...! Sen kanske jag ska se ett avsnit av One tree hill, vi får se...
God natt, vi hörs i morgon!


Slapp kemi-provet idag!

Nu är jag hemma. Eller, jag kom hem för typ en timma sen, men jag har inte orkat sätta på datorn... Haha, extremt dåliga filmer på idrotten! Efter skolan så gick jag hem. Åhh, vad arg jag blir! Det snöar igen *snyft*!
Jaja, det är väll som det är, nån gång måste väll sommaren komma...
Ska på träning ikväll, sju till tjugo över åtta, så jag kommer väll hem typ tjugo i nio typ. Så jag måste göra lite läxor nu...
Det blev inge kemi-prov idag! Kemi läraren var sjuk, så jag slapp! Vi hade studietiid istället. Och Felicia har tappat bort sina nycklar, så hon fick dela skåp med mig idag. Och snart fyller hon och Julia år, så jag måste köpa presenter till dom... Vet inte vad jag ska köpa, någon som har en idée?
Nu ska jag iallafall sätta på lite musik och träna på engelska, vi hörs väll senare, om jag hinner skriva ikväll efter träningen, det får vi se...
Byee byee!

I skolan!

Hejsan svejsan!
Nu är jag i skolan, sitter nere i uppehållsrummet med Emilia, eftersom vi har lunchrast. Sen ska vi ha matte, seeeegt! Sen idrott, men det var nån som sa att vi skulle ha typ nån livräddnings sak... Jag tycker der ska bli tråkigt, men det tycker inte en annan liten person...För att jag ville ha mina shorts...
Jaja, nu ska jag snart gå upp till skåpen, vi hörs senare!
Puss å hej, leverpastej!


Orkar inte plugga...

Nu är jag hemma. Måste plugga kemi nu... trååååååk, jag orkar inte ha prov i morgon!
Sen så blir det käk, och sen ska jag se på film, men jag har ingen anning om vad den heter? Efter det så blir det väll att gå och sova, men jag har ingen aning om när filmen slutar... Jaja, jag är iallafall redan trött! Och nu MÅSTE jag plugga, fast jag inte vill!
Imorgon så ska jag ha shorts på idrotten... Hehe, jag vet inte varför jag skriver det, men jag ser så dum ut i det, men jag lovade Emilia och Felicia för jätte länge sen att ha det, för dom skulle ha det. Så vi får se hur det går...
Ja kära läsare, nu kan jag nog inte skriva mer, för jag måste plugga...
Vi hörs, puss och kram<3

Är hos mormor och morfar.

Nu är jag hos mormor och morfar! Vi har precis fikat, och nu lånade jag deras dator.
Asså seriöst, det kan inte vara sant? Det snöar jätte mycket!! Åhh, så himla tråkigt! Jag vill ha sommar nu nu nu!
Men förhoppningsvis så slutar det snart...
Nu måste jag gå. Hej då!

SNÖ!?

Egentilgen så hinner jag inte skriva nått nu, för vi ska åka till mormor, men det här kan inte vara sant! Jag har precis kommit in, för att det SNÖAR ute!!! Åhhh! Nu när man trodde det börja bli vår, och snart sommar, då ska det börja snöa!!! Inte klokt!
Jaja, hej så länge, vi hörs senare!


Tacopaj

Nu har jag precis ätit, det var jätte gott! Haha, det var ioförsig jag som hade lagat det, men men.
Jaja, det var iallafall gott med tacopaj, men det tog ganska lång tid att laga.
På förmiddagen så följde jag med mamma till Erikslund, in på maxi, sen gick vi in i lite olika affärer.
Sen hem, jag gick ut en liten stund, efter det in och laga mat. Ni kan ju titta på hur det blev lite längre ner på detta inlägg:)
Nu sitter jag här, och tro det eller ej, men jag är TRÖTT! Asså jag vet inte vad jag ska göra, jag är ALLTID trött, nån som har en idée? haha. Nu ska mamma, jag och Lukas snart till mormor och morfar och fika! Lukas har typ spelat BigMac cup i helgen, så mamma och jag har varit hemma ensama typ ganska mycket av helgen. Pappa var ju förstås med Lukas. Nu sitter jag och lyssnar på Kelly Clarksons nya låtar, jag mååååste köpa hennes nya skiva! Hehe, jag vill ha alla nya skivor, och nu håller jag på med Enrique Iglesias skiva som är meeeega bra! Men Lukas blir arg på mig för att han tycker jag spelar för högmusik och samma låtar hela tiden, men det gör jag icke! Haha, jaja, nu börjar jag igen, att bara skriva utan någon mening, haha!
Det är faktiskt ganska många som har varit inne på min blogg, om ni undrar, men jag vill ha ännu mer besökare!
Idag är det ganska tråkigt, men jag ska nog gå ut en liten stund och spela basket aldeles strax. Men jag kan inte sluta lyssna på min musiiiiik, men jag kan ju alltid ta på mig hörlurarna och sätta på musik i mobilen, smart, det ska jag nog göra! Men jag saknar min iPod sjukt mycket! Den blev typ stulen för ja, ca 2 år nu? Och jag har inte fått tillbaka den...    Okej, nu ska jag sluta skiva. Jag skrev ganska mycket den här gången?
Haha, okej, nu går jag så ni slipper läsa mer kära läsare!
Pussssss<3

Såhär såg pajen ut, mums!
Så här såg pajen ut, mums mums!

Bleka håret!!

God mogron kära läsare!
Haha, inatt har jag sovit 11 timmar! Så jag hoppas att jag inte kommer vara trött ikväll.
Idag så måste jag plugga lite... Alla gjorde typ kemi-provet för ungefär 4 veckor sen, eller? Men den dagen var jag hemma, sen så måndagen efter det så skulle vi till romme, och måndagen efter det så hade vi studiedag. Så jag tror jag måste göra det i morgon...
Men jag ska inte bara plugga, om nu trode det, mamma och jag ska visst iväg och handla, men jag har inte ens klätt på mig eller ätit frukost så jag måste skynda mig. Men jag orkar inte... Jag ska iallafall förmodligen bleka håret blondt igen! Jag orkar inte vara brunett längre, det 'r så jobbigt att ha utväxt, och sen tycker jag att blondt passar bra till sommaren, förlåt alla brunetter. Men mamma orkar inte, så vi skulle ringa en som heter Gudrun, för hon är frisör. Så vi får väll se hur det blir! Men det blir förmodligen inte idag, men jag lovar att lägga upp en bild.
Oj, glömde bort att mamma vänta! Nu får jag brottom.
Puss på er, vi ses väll kanske senare<3


Trött:(

Asså jag blir tokig! Jag är trött igen:( Klockan är kvart i åtta, och jag är mega trött!! Det är seriöst nått fel på mig.
Idag har jag bara tagit det lugnt, slappat hela dagen. Vart ute, städat mitt rum, datorn, musik och testat kläder:)
Jaa, nu blir det snart att titta på Robinson. Det var ganska länge sen det gick på tv sist, eller? Iallafall, när jag var liten så var det typ mitt favorit program, så vi får väll se vad jag tycker om det nu...
Och jag tycker att alla borde kommentera lite mer!! Jag har fått 1 kommentar, av Julia, tack så mkt!! Men jag vill ha fler! Tack på förhand!
Jaja. nu ska jag nog inte skriva nått mer, och det blir nog inge mer dator nu, så god natt, vi ses imorgon kära läsare!
Puss och kram<3


Varmt ute idag:D

Hej hej, nu är jag här igen!
Hitils på dagen har jag bara tagit det lugnt, gick ut och spelade basket en stund, imorrse duschade jag i en halv timma, haha! Sen sminkade jag mej och fixade håret i kanske en och enhalv timma?
Jag tror att jag ska läsa ett kapitel av Så länge vi båda andas, den är verkligen jätte bra!<3
Det är faktiskt ganska skönt väder ute idag, ganska molningt, men det är ganska så varmt! Kunde gå ut i bara min munktröja, så snart kan man kanske gå i shorts och linne:D Eller inte... Men jag ska nog gå ut en stund till sen.
Jaja, nu ska jag inte bara skriva en massa strunt!
Men jag är sur!! För jag skulle ta några bilder idag, men alla blir så fula... Usch vad iriterad jag blir!
Men nu ska jag gå och hitta på nått och inte sitta här och tråka hela eftermiddan:)
Puss hej leverpastej<3

God morgon!

God morgon.
Efter som jag var trött igår, så somnade jag typ kvart i tolv... Och vaknade tio över åtta... Ja, det är iallafall bättre än förra veckan, då vaknade jag kvart i sju eller om det var kvart över sju?
Jaja, nu håller mamma på och bakar nytt bröd, mums! Men nu ska jag se ett avsnit av One tree hill, så vi ses väll sen!Puss å hej<3

Dom här bilderna är från USA, jag vet inte varför jag lägger upp dom här... Men jag tycker iallafall dom är fina<3
Dom här bilderna är från USA, jag vet inte varför jag lägger upp dom, men jag tycker dom är fina<3

Natti natti!

Hejsvej!
Tänkte bara lägga upp ett litet snabb inlägg innan jag ska gå å sova! Jag vet, klockan är bara kvart i elva, men jag är verkligen JÄTTE trött! Och pappa blir sur när jag sitter vid datorn efter typ tio på kvällen, jag vet inte varför?
Jaja, om någon vill hitta på nått imorrn så äre bara att ringa, för det blir nog en tråk dag imorrn.
Men ska gå å fixa mej nu innan pappa stänger av internet!
Puss hej leverpastej<3

Ny blogg:)

Hej hej!
Nu har jag skaffat en ny blogg, jag vet inte varför, men jag orkade inte ha kvar den gamla, hehe...
Idag var det skola, tråk tråk tråk.
Sen hem till farmor och farfar och träffa små kusinerna Julia och David! Jag har varit mega trött idag, jag höll på att somna hos farmor. Sen kom pappa och hämtade mig och Lukas, och skjusta hem oss. Och sen åkte mamma och jag och köpte mat:) Och nu sitter jag här!
Jaa, nu är det helg, sköööönt! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag kommer nog på nått!
Haha, jag är lite uppspelt, vet inte varför, men jaaa, haha!
Nu sitter jag och chattar, bloggar och käkar mjölkchoklad, haha!
Nu ska jag inte skriva mer, för jag inte orkar...
Puss å hej<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0